Gece Uykusu
148 görüntüleme
B
Berfin Ç.
14 Ekim 2025 17:43
Bebeğim 5 ay 5 günlük, akşam uyku rutinimize göre en geç 21.00’da uykuya geçiyor sabah 5-6’ya kadar uyuyor. Gece en fazla gazına veya bezine uyanıyor, beslenmek için ağlamıyor bu nedenle beslemiyorum. Ancak doktorumuz günde 5 kez beslenmesini az buldu, gece 1-2 gibi uyandırıp beslemem gerektiğini söyledi. Gece uyandırdığımda da bir iki kez çekip tekrar uyuyacağını düşünüyorum,ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Hiç bu durumla karşılaşan oldu mu ve nasıl bir yok izlendi
B
Berfin Ç.
14 Ekim 2025 17:47
Bir de geceleri uyandığında pış pışladığımda hemen geri uyuyor, doktorumun gece beslenmesi yap deme sebebi bebeğim bir ayda yalnızca 400 gr almış gece kan şekeri yükselirmiş bu da ekstra uyku verirmiş, bu nedenle gece uyandırıp beslemem gerekiyormuş
E
Edanur D.
14 Ekim 2025 18:23
Sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama. Maşallah bebeğinize🧿 uyku rutınınız nedır ve nasıl uyutuyorsunuz. Uyumlu bir bebek mi
B
Büşra T.
14 Ekim 2025 18:24
Gündüz neden az beslenıyor
B
Büşra T.
14 Ekim 2025 18:24
Daha çok besle geceye gerek kalmaz

Vesile E.
14 Ekim 2025 18:27
Mama ile besleniyorsanız ve emzik kullanıyorsanız, uyku arasında emziği yavaşça çekerek biberonu verirseniz istemsizce emiyor. Ben gece beslenmelerini o şekilde yapıyorum

Betül ..
14 Ekim 2025 18:28
Ben ilk ayları geçince kendi uyanmadığı sürece uyandırmadım emzirme yapmadım hiçbir sıkıntısı da olmadı.Ama kilo alımı vs için emzirmeni önerdiyse onu bilemem
F
Fatma N. D. ..
14 Ekim 2025 18:37
Maşallah gerçekten bebeginizin uykusuna, inşallah kilo alımı da problemlmsiz olur.
Biz sabaha kadar pek çok kez uyanıyoruz malesef
Biz sabaha kadar pek çok kez uyanıyoruz malesef