Gece Uykusu
159 görüntüleme
Ş
Şuleyy
8 Ekim 2025 19:34
40 günlük bebeğim gece uykularına 23:30 00:30 dan önce geçmiyor nasıl erkene çekebilirim gündüz uykuları da çok değişken bazen 3 saat bazen 1 saat bazen hiç uyumuyor nasıl düzenleyebilirim bu durumu fikri olan var mıdır?
K
Kübra Y.
8 Ekim 2025 19:39
Uyku rutini oluşturmak için çok erken daha. 90 gün geçtikten sonra 7 saat kesintisiz uyuyabiliyor bebekler.
Ş
Şuleyy
8 Ekim 2025 19:42
Uykusu gelse de uyumuyor uyumamak için direniyor sürekli 🥺
A
Ayşegül Ü.
8 Ekim 2025 19:44
Gazı olabilir mi acaba? Bizde de aynı durum vardı, gaz sıkıntısı olduğunu anladık doktora gidince, halbuki gazını çıkarıyorduk ama içinde baya gaz varmış, yani aslında bebekler uykuya meyilli oluyorlar eğer uyumuyorlarsa bir nedeni oluyor, umarım düzelir, bebeğiniz de siz de rahatlarsınız 🙏🏻🌻
Ş
Şuleyy
8 Ekim 2025 19:48
Gaz ilacı kullanıyorum elimizden geldiği kadar gazını çıkarabildiğimiz kadarını çıkarıyoruz keyfi yerinde olsa da uyumuyor o saate takılmış gibi anlamadım bende 🥹
M
Merve N. M. ..
8 Ekim 2025 19:49
Biz ikinci aydan sonra gündüz uykularını en az 1 saate çıkarabildim. Sanırım kendiliğinden de gelişen bir durum ciddenher bebek çok farklı. Gece uykusunu bir anda akşam 9 dan sonra rutine oturttu. Ama gündüzleri bazen öyle bir uykuya direniyor ki. 4 aylık olmamıza çokaz kaldı inşallah o da düzelir.
Ş
Şuleyy
8 Ekim 2025 19:58
İnşAllah ya demek ki biz ne kadar uğraşırsak olmuyor kendiliğinden düzelecek demek ki
E
Ebruli
10 Ekim 2025 09:21
Benimde kızım 2 bucuk aylık. Gündüzleri cok az uyuyor.geceleri 9’dan önce uyutmaya calısıyorum. Biraz bebeğe bağlı olan bir durum. Ve bebeğim uykusunu geldiğini anladığını an uykuya geçirin bence. Sonra daha da zorlasıyor uyumaso
Ş
Şuleyy
10 Ekim 2025 13:33
İnanın yapmaya çalışıyorum gündüzleri bile maksimum 10 dk uyumaya başladı sürekli uyanıyor