Gece Uykusu

149 görüntüleme
K

Kübra

1 Ekim 2025 17:58
2.5 aylık bebeğim akşamları genellikle 20:00 21:00 gibi uyuyor. İlk akşam uyku sıkıntısız ve uzun. Gece 1.30 a kadar rahat uyuyor ama gece ilk beslenmesinden sonra sabaha kadar her saat başı dönüp duruyor huzursuzlanıyor uyanıyor . Her sabah 4-5-6 gibi bir kaka 💩 faslımız da var düzenli. Kakasını yapınca rahatlıyor ama sabah olmuş oluyor tabi bu süre boyunca. Yani sabah 5 kakasının sancısını gece 1 den başlıyoruz çekmeye. Uykuyu unutmuş durumdayım var mı benzerini yaşayıp önerisi olan :(
K

Kübra

1 Ekim 2025 18:00
Bu arada gece beslenmelerinde bi yandan da uyuduğu için mümkünatı yok gazı çıkmıyor ne kadar almaya çalışsam da :(
N

Nazlıcan K.

1 Ekim 2025 18:01
8 buçuk aylık erkek bebeğim var şu zamana kadar hep aynı anlattığınız gibi. Artık uyku uyumuyorum gece 2 saat uyusam yetiyor 😂 saat başı kalkıyoruz bizde
Çağla K.

Çağla K.

1 Ekim 2025 18:06
Biogaia(bigaia) arastırıp, doktorunuza danısıp kullanabilirsiniz kızımın gaz sancısına iyi gelmişti
K

Kübra

1 Ekim 2025 18:07
Açıkçası gaz damlasının bi işe yaradığını düşünmüyorum evet çok kullanmadım ama evde nurse harveys vardı bi kaç kez verdim bi işe yaramadı
F

Figen Ç. ..

1 Ekim 2025 18:14
Benim de 2 aylık bebeğim var tam anlattığınız gibi sorunumuz var,her bebek benzer süreçten mi geçiyor acaba
Y

Yagmur E. ..

1 Ekim 2025 19:23
Benimde 2.5 aylıkbi bebegim var en uzun uykusu max 2 saat bi çare bulamadim umarim siz bulursunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir