Gece Uykusu

62 görüntüleme
E

Esra K.

13 Eylül 2025 09:27
15 aylık erkek. Gündüz tek uyku yapıyor. 1 saat bazen 2-3 saat uyuyor. Akşam rutın 22/22.30 da uykuya geçiyo emerek ya da kucakta sallayarak. 1 saat sonra ağlayarak yanıma geliyor emmek istiyor pıs pıs ee uyuyor sonra gece 2 3 defa tekrar kalkıyor ve emmek istiyor emmeden asla uyumuyo gerı ve yanında yatmamı sarılmamı istiyor. Aklıma sadece diş geliyo.sıcaklık dersen zaten ustunu ortturmuyo ince müslim örtü atıyorım üstüne ayakları acık kalcak sekılde. Neden olabilir başka.
M

Melike P.

13 Eylül 2025 09:31
Benim oğlum da 14.5 aylik geceleri sizin dediğiniz gibi en fazla 2-3 saatte 1 uyanıyor ve emerek uyumak istiyor bazen saat basi uyanıyor ve uzun zamandır boyle. Genelde herkes sebebinin meme emmek olduğunu söylüyor, emmek icin uyaniyorlarmis, kesmek lazımmış gece emmesini ama nasıl keseceğim bende bilmiyorum cunku asla sakinleşmiyor emmeden
E

Esra K.

13 Eylül 2025 09:34
Karnı aç değil ve susasa şu içmek Istedigini söylüyor emmek yerine önce su teklıf de ediyorum önce ama illa emmek istiyor. Gece böyle olmasına rağmen sabah 8 buçuk kurulu alarm gibi kalkıyor.
B

Büşra T.

13 Eylül 2025 10:17
4 ay atagı hanımlar uyku gerılemesı huysuzluk lar oluyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir