Gece Uykusu 4,5 Aylık

137 görüntüleme
C

Cemre Y.

7 Eylül 2025 19:05
Bebeğim 4,5 aylık. Geceleri hala 3-4 kere uyanıyor ve emmeden uykuya dalamıyor. Gün içinde çok keyifli bir sorunu yok. Geceleri giysisine ortam sıcaklığına nemine dikkat ederek uyutuyorum. Uyku öncesi duş da aldırıyorum. Ama neden ağlayarak uyanıyor ve emmeden asla geri uyumuyor bunu çözemiyorum. Sebebi ne olabilir?
Tuba F.

Tuba F.

7 Eylül 2025 19:06
Bizde aynı durumu yaşıyoruz 4. Ay atak dönemi olabilir diye düşünüyorum gündüz uykumuzda çok kısa 20 dk felan uyuyor o kadar emek veriyorum🥲
C

Cemre Y.

7 Eylül 2025 19:14
Ama yeni bir şey değil bu zamanla geçer büyüdükçe daha az uyanır veya uyanmaz sanmıştım. O yüzden atak olduğunu düşünmedim 🥲
S

Sembo

7 Eylül 2025 19:28
10. Aydan selam 😅 hala gece 3-4 kez kalktığımız oluyor önce alerji dedik ortadan kaldırdım zıbından başka giysi giydirmiyorum üstü örtük değil karnı eminim tok diş sancısı da yok şuan için gündüz uykularıda normal ama hala geceleri kalkıyor çözüm bulamadım maalesef
C

Cemre Y.

8 Eylül 2025 07:08
Napıcam bilmiyorum, sadece memede sakinleşiyor gündüz uykularında da öyle, kısa uyur da uyanırsa çok ağlıyor önce emmesi lazım. Fazla emmekten sonra da kusuyor🥹 ha bir de yüz üstü dönüyor ama geri düzelemediği için ağlayıp uyanıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir