Gece Uyku Hareketleri

107 görüntüleme
Betül B. .

Betül B. ..

11 Ekim 2025 21:02
8 aylığız geceleri uykuda ağlayarak uyanıyor ve sağ sol yüz üstü belli Bi zamana kadar hareket halinde oluyor. Emziriyorum ama doğduğundan beri 4 5 defa gece kalkıyoruz. Dişlerimiz çıkmadı .ondandır diyeceğim. Ama gece uykuları doğduğundan beri öyle napıcam bilmiyorum bünyem alıştı gibi ama gün içinde çoğu zaman iki uyku yapıyor dışarıda hareket halinde iken uzun sürüyor ama evdeyken yarım saat sürüyor nerdeyse günü iki uyku toplam bir saat olarak geçiriyoruz
Ş

Şule ..

11 Ekim 2025 21:42
Eğer emerek, sallanarak, kucakta gibi herhangi bir destekle uyuyorsa gece uyanmaları normal. Benim bebeğim de 8 aylık gece en az 3-4 kez uyanıyor ilk uyurken aldığı desteği istiyorlar tekrar uyandıklarında geri dalamadıkları için. Ağlayarak uyanma da diş olabilir bir hafta çığlıklarla uyandı katılarak ağladı sonrasında diş ucu gözüktü bir de 8. Ayda uyku gerilemesi olabiliyormuş o da etkili olabilir.
Betül B. .

Betül B. ..

12 Ekim 2025 00:51
@Şule hanım teşekkür ediyorum öncelikle genelde emmek için kalkıyor ama benim bebeğim şöyle bazen emerken uyuyabiliyor bazen kucakta piş piş diyip yatağına koyup orda devamm ediyorum ve öyle uyuyorum. Çoğunlukla ikinci şık bir tık daha ağır basıyor ama memeci biri olduğu içinde doğal olarak kopamıyoruz herhalde bu 1 2 yaşına kadar sürecek umarım dişleri patladıktan sonra düzene girer
Z

Zahide Y. ..

12 Ekim 2025 01:06
Biz de 8.5 aylık özellikle 8. Ayı başından beri çok uyanıyor ağlıyor sakinleştirmek çok zor oluyor. Doğduğundan beri çok uzun uyumadı aynı şekilde ama bu ağlamalar 8. Ay atağından sanırım. Bende gündüz uykusunu uzatmak için başında bekliyorum hareketlenince hemen piş yapıyorum veya sallıyorum bu şekilde biraz daha uzun uyuyor :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir