Gece Uyanmaası

184 görüntüleme
R

Rumeysa K.

2 Eylül 2025 00:58
Bebeğim 3 ay 26 günlük gece sanki bir şey olmuşcasına ağlayarak uyanıyor uzun bir süre susturamıyorum. Birde sürekli saçını kaşıyor
T

Tuğba S.

2 Eylül 2025 03:07
benim bebeğimin başının arkasınds egzama olduğu için eli sürekli oraya gidiyor ve kaşımaya çalışıyor, böyle bir durum olabilir mi sizde de
G

Gözde H.

2 Eylül 2025 04:03
Gazıda olabilir bu aylarda azalsa bile bazen ağrılı olabiliyor . Birde gündüz çok yorulmuş uyumamışsa o da gece uykusunu etkiliyor
S

Sevil A. U. ..

2 Eylül 2025 05:28
Hoş geldin 4. Aydır atağı. Biz de çok ağır geçirmiştik
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

2 Eylül 2025 06:20
Bebeğinizin gece ani ağlamaları, 4. ay uyku gerilemesinin bir işareti olabilir. Sürekli saç kaşıması da yorgunluk veya fiziksel bir rahatsızlık belirtisi olabilir.
Bu durumda ; , onu hemen kucağınıza almak yerine yatağında sakinleştirerek uykuya dönmesine yardımcı olmayı deneyebilirsiniz. Saç kaşıması için doktorunuza danışmanız ve uyku öncesi rutinini tutarlı hale getirmeniz faydalı olacaktır
R

Rumeysa K.

2 Eylül 2025 11:31
Egzaması yok kontrol ettirdim doktora. 4. Ay atağını nasıl daha hafif atlatabilirim baya gözüm korktu
A

Ayşe V. ..

2 Eylül 2025 18:39
Daha hafif atlatilmıyor malesef rutinlerinize sadık kalmaya çalışın Osman hocanın 4 ay videosuna bir bakın isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir