Gece Uyanmaası
184 görüntüleme
R
Rumeysa K.
2 Eylül 2025 00:58
Bebeğim 3 ay 26 günlük gece sanki bir şey olmuşcasına ağlayarak uyanıyor uzun bir süre susturamıyorum. Birde sürekli saçını kaşıyor
T
Tuğba S.
2 Eylül 2025 03:07
benim bebeğimin başının arkasınds egzama olduğu için eli sürekli oraya gidiyor ve kaşımaya çalışıyor, böyle bir durum olabilir mi sizde de
G
Gözde H.
2 Eylül 2025 04:03
Gazıda olabilir bu aylarda azalsa bile bazen ağrılı olabiliyor . Birde gündüz çok yorulmuş uyumamışsa o da gece uykusunu etkiliyor
S
Sevil A. U. ..
2 Eylül 2025 05:28
Hoş geldin 4. Aydır atağı. Biz de çok ağır geçirmiştik

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
2 Eylül 2025 06:20
Bebeğinizin gece ani ağlamaları, 4. ay uyku gerilemesinin bir işareti olabilir. Sürekli saç kaşıması da yorgunluk veya fiziksel bir rahatsızlık belirtisi olabilir.
Bu durumda ; , onu hemen kucağınıza almak yerine yatağında sakinleştirerek uykuya dönmesine yardımcı olmayı deneyebilirsiniz. Saç kaşıması için doktorunuza danışmanız ve uyku öncesi rutinini tutarlı hale getirmeniz faydalı olacaktır
Bu durumda ; , onu hemen kucağınıza almak yerine yatağında sakinleştirerek uykuya dönmesine yardımcı olmayı deneyebilirsiniz. Saç kaşıması için doktorunuza danışmanız ve uyku öncesi rutinini tutarlı hale getirmeniz faydalı olacaktır
R
Rumeysa K.
2 Eylül 2025 11:31
Egzaması yok kontrol ettirdim doktora. 4. Ay atağını nasıl daha hafif atlatabilirim baya gözüm korktu
A
Ayşe V. ..
2 Eylül 2025 18:39
Daha hafif atlatilmıyor malesef rutinlerinize sadık kalmaya çalışın Osman hocanın 4 ay videosuna bir bakın isterseniz