Gece Uyanma Sorunu

123 görüntüleme
Y

Yağmur H.

21 Eylül 2025 06:32
15 aylık bebeğim hala gece genelde 2 kere tam uyanma değilde bi anneui hissetmek bakımından mırıldanıp meme emiyor zaten memeyi ağzına aldığı anda uykuya dalıyor. Bu ne zaman nasıl bitecek
E

Elif D.

Psikolojik Danışman

21 Eylül 2025 06:42
Bebeğim ağzına aldığı gibi memeyi uyuyor demişsiniz. Artık burada açlıktan söz edemeyiz. Bebeğimiz gece acıkmayı bırakıp artık sadece alışkanlık için uyandığı evrelerde gece beslenmesini sonlandırmanız hem bebeğinizin uyku kalitesi hemde fiziksel sağlığı gelişimi için oldukça önemli. Organları dinlenmeli. Uyku kalitesi artmalı. Bende kızımda 14 aylıkken kesmiştim size yol haritası olması için söylüyorum. Miniklerimizi gözlemleyelim onlar bize en doğru zamanları her zaman söyler 💚
Y

Yağmur H.

22 Eylül 2025 05:14
Teşekkürederim ama nasıl başaracağım bilmiyorum. Meme almaz ise mırıldanma yerini gözlerinden yaş gele gele ağlamaya bırakıyor kendini çığlık çığlığa
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

22 Eylül 2025 06:40
Merhaba 🌼 Bebeğiniz uyanmaları açlıktan değil, kendini güvende hissetmek için uyandığında memeye ihtiyaç duyuyor olabilir.
Bu alışkanlığı yönetmek için şunları uygulayabilirsiniz: Gece uyandığında memeyi hemen vermek yerine, önce başka bir yöntemle (hafifçe sırtını sıvazlamak veya "şşş" demek gibi) onu sakinleştirmeyi deneyin. Bu, onun memeye bağımlı olmadan tekrar uyumayı öğrenmesine yardımcı olacaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir