Gece Uyanma
104 görüntüleme
H
Hadra Ö.
4 Ocak 2026 12:04
Merhaba benim oğlum 6 aylık bu zamana kadar hep akşamen geç 20.30 da uyur sabah uyanırdı rüya öğünü yapıyordum ama doktor kilo alımı iyi dediği için 1 aydır kestik.krstiğim zaman da uyanma olmadı ama ek gıdaya başladık tadımlara başladığımızdan beri gece uykusuna çok zor geçiyor ve sürekli ağlayarak uyanıyor. Gözleri kapalı ama sürekli ağlıyor bunun neyle alakası olabilir
Ş
Şule
10 Ocak 2026 17:58
Sindirim sistemleri oluşuyor 5. Ayda ek gıdaya geçtik 7. Aya girdik 2 aydır aynı problem. Akşam uykusu 7.30-8 arası yaptırıyoruz gece 12-1 e kadar dalamıyor sürekli mırıldanma ve ayaklarını karnına çekiyor. Bazen aç olduğu halde mamayı da içmiyor gazı olduğu için. Doktor zamanla düzelecek diyor ama bence ancak yürümeye başladığı zaman bağırsakları hareketlendiğinde düzeleceğini düşünüyorum. Arada bir kimyonlu su veriyorum bir çay kaşığı rahat gaz çıkarıyor ve probiyotikli damla kullanıyoruz öneririm
H
Hadra Ö.
10 Ocak 2026 18:06
Merhaba Şule hanım cevabınız için çok teşekkür ederim.kimyonlu suyu demleyip soğuyunca mı veriyorsunuz.bir de hangi damlayı kullanıyorsunuz acaba
B
Bahar Ö.
10 Ocak 2026 19:57
Diştende kaynaklı olabılır ekgıda donemınle cakısmıs bence