Gece Uyanma

112 görüntüleme
G

Gülten .. g. ..

4 Kasım 2025 05:22
Bebeğim 3 aylık . Gece uykusuna 9 da geçiyor 1-2 civarı rüya beslenmesi yapıyoruz . Fakat kaçta besler kaçta yatırırsak yatıralım gece 4 den sonra kendini uyandırıyor ve uykuya dalamıyor. Tüm uyku hijyeni ve oda ısısını ayarlamış durumdayım . Öneriniz var mı ? Yada bunu kimler yaşıyor ?
N

Nurşah K.

4 Kasım 2025 05:28
Bebeğim 4 aylık neredeyse aynı şeyiyaşıyoruz. Gece 4:30 5:00 den sonra 5 dklık periyotlarla uyandırıyor kendisini
Yeter O. .

Yeter O. ..

4 Kasım 2025 05:30
Şuan Atak geçiriyorlar 4. Ay atağı benim bebeğim 4. Ayın bitmesine 5 gün var o kadar berbat bi aydı ki 4. Ay anlatamam yeni yeni düzeliyor
H

Hümeyra T.

4 Kasım 2025 05:54
Bu bebeklere ne oluyor gerçekten gece 4-4bucuktan sonra sık sık uyanıyor. Öncesi de var tabi (: ve banyo yapmadıysa gözleri açılıyor uyutmak için bazen saatlerce uğraşıyorum
H

Hülya A. ..

4 Kasım 2025 06:11
Yaşadık aynılarını sabah 4 de uyanır güne başlardı sonra 5 oldu sonra 6 oldu şuan 6 buçuk aylık bebeğim sabah 7 de uyanıyor. Zamanla kendi kendine düzeliyor.
N

Nur Ç.

4 Kasım 2025 06:37
Zamanla uzuyor o saatler ben beyaz gürültü pış pış sesleri falan öyle uyuturdum manuel ana kucağında

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir