Gece Uyanma

121 görüntüleme
S

Semra A.

14 Ağustos 2025 21:11
9 buçuk aylıl bebeğim var saat 21-30 veya 22:00 gibi uyutuyorum ağlayarak bir utanıyor sonra onu sakibleştrip gezdirip tekrar uyutuyorum önceden de uyanıyodu ama hemen sakinleşiyodu bu ara uykuda çok zorlanıyor dişmi atakmı ayıramıyorum artık
V

Vildan

14 Ağustos 2025 21:27
Bende aynı dertten muzdaribim benim kızım birde bağımsız uyuyordu şimdi kucakta bile zor uyuyor 2 gündüz uykusu yapardı şimdi 1 zor uyuyor tek derdi bulduğu bir yere tutunup kalkmak
S

Semra A.

14 Ağustos 2025 21:35
Aynı ya valla birde bi ağlaması var sanki dövdüler kötü rüyamı görüyo dişimi agrıyo gazımı var biyeri mi ağrıyor uykuya mı dalamıyor yani kafamda deli sorular
İ

İremnur S.

15 Ağustos 2025 19:36
Semra hanım havalar çok sıcak sıcakladığından bile bu davranışı gösterebilir mümkünse odayı serinletin çocuğu daha ince giydirin diş ağrısı olabilir yatırmadan evvel ağrı kesici verin karnını iyice doyurun ara uyanmalarda su teklif edin ardından besleyin ışık açmadan konuşmadan tekrar uykuya geçmesini sağlayın umarım her şey yoluna girer sevgiler
S

Semra A.

15 Ağustos 2025 20:06
Çok teşekkür ederim irem hanım sağolun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir