Gece Uyanıp 2-3 Saat Uyanık Kalıyor
186 görüntüleme
Ö
Özge G.
20 Haziran 2025 19:17
Merhaba
Benim kızım 13 aylık. Yaklaşık 4-5 aylıktan beri geceleri uyanıp emzirmeme ve oda değiştirmememe rağmen 2-3 saat uyanık kalıyor uykuya dalamıyor. Haftada 3-4 kez bunu yalıyoruz. Doktor kontrollerinde hiçbir sorun yok çok şükür gece emzirmeyi kesmemi söyledi. Ama çocuk emmek için uyanıyor olsa emzirdikten sonra uyumaz mı? Ne yapabilirim neden kaynaklı olabilir
Benim kızım 13 aylık. Yaklaşık 4-5 aylıktan beri geceleri uyanıp emzirmeme ve oda değiştirmememe rağmen 2-3 saat uyanık kalıyor uykuya dalamıyor. Haftada 3-4 kez bunu yalıyoruz. Doktor kontrollerinde hiçbir sorun yok çok şükür gece emzirmeyi kesmemi söyledi. Ama çocuk emmek için uyanıyor olsa emzirdikten sonra uyumaz mı? Ne yapabilirim neden kaynaklı olabilir
B
Burçin K.
21 Haziran 2025 07:51
Aynı sorunu yasıyoruz, dr diş sancısı vs. Dedi geciştrdi
F
Fatma S. ..
21 Haziran 2025 08:07
1 yaştan itibaren diş çürükleri kulak iltihabı falan olmasın diye gece beslenmesinin kesilmesi gerekiyor demişti doktor. Belki uykusu da düzene girer
Ö
Özge G.
30 Haziran 2025 19:32
Burçin hanım sizin de mi gece yarısı uyanıklığı oluyor ve uzun süredir mi böyle? Ben bunu bir kişiden duydum sadece o da işe başladığı için çocuk annesiyle zaman geçirmek istiyormuş bizim öyle bir durumumuz da yok
Ö
Özge G.
30 Haziran 2025 19:33
Gece beslenmesini kesmeye ben hiç hazır değilim başka türlü uyuyamıyor Fatma hanım en azından onu deniyorum bazen uykuya tekrar dalıyor bazen dalamıyor
H
Hülya G. ..
3 Temmuz 2025 19:18
Merhabalar, biz de dönem dönem ayni sorunu yaşıyoruz. Hatta dün gece uyanıp bir saatten fazla uyanık kaldı. 20 aylık bu arada. Emmeye devam ediyor ama emzirmeyle alakalı değil sanırım. Gün içinde enerjisini atamadığı ve yorulmadığı için oluyor diye söylemişti doktorumuz. Gün içinde daha aktif olup yorulacağı aktiviteleri yapılırsa daha rahat uyuyacaktır
Ö
Özge G.
4 Temmuz 2025 08:57
Maalesef bizimki bununla da alakalı değil tüm gün koşturuyor ama yine aynı sorunu yaşıyoruz