Gece Uyanip 1 Saat Uyumuyor
104 görüntüleme
B
Bilge D.
13 Eylül 2025 00:30
Merhabalar,
Bebeğim 4,5 aylık ve yaklaşık bir aydır uyku gerilemesi yaşıyoruz. Önceleri uykuya direnme ve bağırarak ağlama vardı. Sonrasında ise her yatırdığımızda 5–10 dakika içinde uyanmaya başladı. Gündüzleri uyku pencerelerini dakika dakika takip ediyorum. Her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum. Her akşam ılık banyosunu yaptırıp masajını da yapıyorum. Ancak son birkaç gündür geceleri özellikle 02.00–03.00 arasında uyanıyor, zorlanarak ağlıyor ve bir türlü uyumuyor. Eskiden en azından emip geri dalıyordu, şimdi o da olmuyor. Demir ilacına başladık, acaba ondan mı gaz yaptı ya da bağırsaklarını mı etkiledi bilemiyorum. Yoksa diş mi desem? Doktor henüz ele gelen bir şey olmadığını söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku uyumamasını bir noktada kabullendim ama bazen gerçekten benim de ağlayasım geliyor. Bunun bir çözümü var mı, bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler
Bebeğim 4,5 aylık ve yaklaşık bir aydır uyku gerilemesi yaşıyoruz. Önceleri uykuya direnme ve bağırarak ağlama vardı. Sonrasında ise her yatırdığımızda 5–10 dakika içinde uyanmaya başladı. Gündüzleri uyku pencerelerini dakika dakika takip ediyorum. Her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum. Her akşam ılık banyosunu yaptırıp masajını da yapıyorum. Ancak son birkaç gündür geceleri özellikle 02.00–03.00 arasında uyanıyor, zorlanarak ağlıyor ve bir türlü uyumuyor. Eskiden en azından emip geri dalıyordu, şimdi o da olmuyor. Demir ilacına başladık, acaba ondan mı gaz yaptı ya da bağırsaklarını mı etkiledi bilemiyorum. Yoksa diş mi desem? Doktor henüz ele gelen bir şey olmadığını söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku uyumamasını bir noktada kabullendim ama bazen gerçekten benim de ağlayasım geliyor. Bunun bir çözümü var mı, bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler
M
Merve
13 Eylül 2025 00:55
Merhaba benim kızımda bu şekildeydi 5-5,5 ay arasında. Uyanıyor ve 2 3 saat uyanık kaldığını bilirim inanılmaz zor zamanlar gerçekten umarım daha da uzatmaz benim kızım gibi uyanıklık süresini. Ben bir çaresini bulamamıştım hatta burda da çok konu açtım ne yapayım vs diye kimi diş dedi kimi sorunu mu var acaba dedi ikiside değilmiş. Çok şükür bir sorunu yokmuş orası da ayrı bir konu. Siz bir yoklayın yine de dişi mi ağrıyor ateşi var mı gibi fiziksel şeyleri ama büyüme atağı sebep oluyor çok büyük ihtimalle. Bizde durum tam iki hafta sürdü ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir çok zor oluyor ama dayanın lütfen beyinleri çok aktif olduğu için uyanmalar oluyormuş
H
Hüsna N. E.
13 Eylül 2025 02:05
Benim kızım da 5 aylık yaklaşık 2 haftadır aynı şekilde uyamıyor uyumuyordu meme de emmiyordu normalde emer uyurdu. Sanırım açlıktan ağlıyormuş yavrum sütüm yeterli gelmiyormuş biraz önce uyandı hatta mama verdm uyudu

Mihriban Y. ..
13 Eylül 2025 04:50
Gündüz uykusunu fazla uyuyor olabilir mi ? Oğlum da 4,5 aylık olucak gündüz 4 uyku yapıyor her biri 40 dakika sürüyor ama dün okuldan geldikten sonra hala uyuduğunu gördüm kıyamadım uyandırmaya yaklaşık 3 saat uyudu tabi getirisi olarak da gece 4:50 de uyanıp sabah 6 ya kadar geri uyumadı