Gece Sürekli Emmek
105 görüntüleme
A
Aslı A.
22 Eylül 2025 05:58
Oğlum 6 aylık ve gece sürekli emiyor yani sürekli. Alışkanlık haline getirdi iyice ve çok yoruluyorum. Var mıdır bir önerisi olan 😕
Ş
Şeyda S.
22 Eylül 2025 06:10
4 aylık oğlum aynı durumdayım bazen 1 saat sonra uyanıyor ve emmek istiyor ne denediysem cözüm bulamadım uykusuz geceler bitmiyor
A
Aras A.
22 Eylül 2025 06:16
4. ayda böyle olmuştu geçmişti şimdi 6.5 aydan beri yine aynıyız. Uyku gerilemesi mi alışkanlık mı bilmiyorum. Psikoloji doktoralı biri olarak asla uyku eğitimi istemiyorum ama gerçekten çok zor. Ben birlikte yatmaya başladım 5 aylıktan beri. En azından daha kolay uykuya dönüyor emip uyuyor hemen. Keşke güzel önerilerim olabilse 🥲
A
Aslı A.
22 Eylül 2025 06:20
Ya 4.aya kadar her şey çok güzel gidiyordu 4-5 saat kesintisiz uyurdu sonra beni emzik gibi kullanmaya başladı memesiz de uykuya dönmüyor. Uyku eğitimi ben de düşünüyorum ama bildiğimden farklı bir şey yaptırmıyolar rutini var uyku saatleri belli . Sorunumuz sürekli uyanması :( ve memesiz uykuya dalmaması
A
Aslı A.
22 Eylül 2025 06:21
Bu arada biz de 2 aylıktan beri hep beraber yatıyoruz beşiğine de alıştıramadım. Beraber uyumayı çok seviyorum ama kesintisiz uyusa keşke
M
Merve Ş. ..
22 Eylül 2025 06:39
Benimde kızım 6 aylık beraber uyuyoruz geceleri besigine alışmadi..bende kızımla yatmakdan çok keyif alıyorum☺️ama aynı sorun bizde de var sürekli emmek için uyaniyor kesintisiz uyku uyuduğunu hiç görmedim 🥹
A
Aslı A.
22 Eylül 2025 07:01
Emzik de kabul ettiremedim. Nasıl olacak böyle ya