Gece Sık Uyanmakta

132 görüntüleme
E

Elif G.

24 Ekim 2025 18:03
Merhabalar. Uzun olcak brz ama anlatmak istediklerimi buraya tam.anlamio ile yazamiorm ..6 aylık oğlum var .5 .ayindn beri dişleri cok kaşınıyor idi .Karanfil kürü yaptım iyi gelio idi ama son 1 haftadr uykusuda değişti gundz yarımşar saat uyuyor .akşam 20.00-20.30 arası uyumuyoruz 7,5 dan sonra çok huysuzlasio . Saçlarınin arkasını cekistirio kulaklarını cekio . mama ve meme şeklinde ilerliyorz geçen hafta tadimlara başladık gün içinde bı öğünde ek gidaya bu hafta gectk.yalnz gece yatirdigim zmn 40 dk uyuduktan sonra her gece otomatk ağlayarak uyanior tekrar uyutuyom .2 saat ara ile yine kalkio .gece 4 -5kez mutlaka kalkiorz . dişlermiz henüz patlamadi.mama da yiyorz kürden de sürp yatırıorm ama gece uykusuzluğu ikimizide yoruyor. Deneyimli annelrden öneri rica edebilir miym lutfn
E

Emine

24 Ekim 2025 18:32
Aynı durum bizdede var bizimki 20 kere falan kalkıyor gece uykusu diye bişey kalmadı eşinizden destek alın oluyorsa yada bi yakınızda
E

Elif G.

24 Ekim 2025 18:37
Yaaa😩 Allah yardımcımiz olsn .sizin adınızada gercktn üzüldüm. 😔 Evet gece destek aliorm ama ciddi anlamda bzn bayılacak gibi hissediorm uykusuzluktanbas ağrısıve mide bulantısı yasiorm migrenm tutuyor. Çözüm yolu aramaktayım gercktn üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsn
H

Hatice B. K. ..

24 Ekim 2025 19:26
Tetagil vermeyi denediniz mi benim oğlum da 5. Ayına girecek haftaya dişleri patlamak üzere kür ilk zamanlarda işe yarıyordu ama şimdi işe yaramıyor çok zorluyor tetagil biraz daha rahatlattı
E

Elif G.

26 Ekim 2025 20:58
Anladm çok teşekürler ediorm yorumunz ve öneriniz içinde.🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir