Gece Sık Uyanma ,yoruldum Lütfen 🙏 Tecrübe Paylaşınız
240 görüntüleme
M
Müjgan K. ..
2 Eylül 2025 22:38
Arkadaşlar merhaba kızım 8 aylık önceden boyle değildi son zamanlarda gece çok sık uyanıp ağlıyor önceden bir iki kez uyanır henen uyurdu geri şimdi hem zor uyuyor hem çok sık uyanıyor sebebi ne olabilir ne yapabilirim
H
Haticenur K.
2 Eylül 2025 22:46
Bizimkide 8 aylık erkek bebek normalde de en aşağı 3-4 kere uyanırdı şimdi 1 haftadır saat başı hatta bazen saatte iki defa uyanıyor ve zor uyuyor diş sancısına bağlıyorum gerçekten yorucu bi süreç
M
Meryem N. U.
2 Eylül 2025 22:51
Biz de de durum aynı 6.5 aylık. Her saat uyanıyor 1 haftadır. Son 1 aydır da 2 saatte bir uyanıyor. Mahvoldum artık. Alt iki diş çıktı şimdi üst iki çıkıyor. Dişten mi anlamadım. Denemek için uyumadan önce şurup verdim ama işe yaramadı. Delirecem artık uykusuzluktan
M
Müjgan K. ..
2 Eylül 2025 23:11
Resmen şuan uyandı ve uyumuyor oyun oynamak istiyor kafati yicem
B
Büşra K. ..
2 Eylül 2025 23:32
Merhaba atak haftası diş uyku gerilemesi ortam sıcaklığı hepsi etki eder altında yatan nedeni bulmanız lazım 8.ayda biz uyku gerilemesi yaşamıştık 15 gün sürmüştü evin içinde bebek arabasıyla geze geze uyumuştu hiç unutmam diş ise zeytinyağı ve karanfili birleştirip damaklara sürmek çok etki ediyor ya da piyasa da diş için ilaçlar satılıyor onları temin ederseniz işiniz kolaylaşır atak haftasında olup olmadığını anlamak için İnternete bebek atak haftası hesaplama yazınca çıkıyor illa ki bebişleri rahatsız eden bir şey vardır kaliteli uykuyu herkes sever bebek uyandığı an hemen müdahale etmemek ışıkları açmadan kucağınıza alıp su teklif etmek sevdiği rahatlatıcı sesler varsa örneğin pışpış sesi çok işe yarıyor ama memede uyutmak gibi hata yaparsanız geri dönüşü çok zor oluyor
M
Müjgan K. ..
2 Eylül 2025 23:40
Aslında şuan bildiğiniz oyun oynuyor
Ş
Şeyda N. C. ..
3 Eylül 2025 04:55
Benimde oğlum 1.5 yaşında geceleri sık uyaniyor zor uyuyor genelde hep agliyarak uyaniyore gündüz uyku düzeni olmasına rahmen
S
Sema ..
3 Eylül 2025 05:23
benim bebegimde 8 aylik saat basi uyaniyor bu hafta emeklemeye basladi acaba ondan mi diye dusnuyorum cunku dort disi cikti herhangi bir agrisi yok surekli dönmek hareket etmek istiyor yorgunluktan bittim
M
Müjgan K. ..
3 Eylül 2025 15:23
Bizimkinin dişi de çıkmadı daha valla dün beni mahvetti en son yanımda uyuttum ama gerçekten bittim artık ne zaman duzeelecek önceden böyle degildi