Gece Sık Uyanma

102 görüntüleme
C

Canan B.

1 Ekim 2025 23:25
6 ay 4 günlük olduk 3 gündür geceleri sürekli uyanmalar başladı.Emzik kullanıyor önceden verdiğimde hemen geri uyurdu ama şimdi kabul etmiyor pışpışlıyorum yine uykuya geçmiyor sadece mememi emdiğinde uyuyor geri yerine bırakıyorum ve sürekli saate bakıyorum 1 saatte bu tekrarlanıyor doymama durumu değil çünkü mememde hemen uyuyor veya başka bi sebep ne olabilir bu durumu yaşayan var mı biticek mi acaba bu günler de
D

Dilara G.

2 Ekim 2025 01:19
Ne yazık ki alışkanlığını değiştirmen gerekiyor 10 aylık bebeğim gece beslenmesini kesene kadar öyleydi
C

Canan B.

2 Ekim 2025 04:22
Emzik denedim hani salladım falan bu sefer uykusu iyice dağılır uyanır diye hemen emzirdim öyle uyuyup yatağına koyuyorum inşallah atlatırım bu günleri de
T

Tuğba B. ..

2 Ekim 2025 05:04
6aylığız bir kaç gündürbizde böyleyiz:(
H

Hüsna N. E.

2 Ekim 2025 05:08
Diş sancısı olabilir mi acaba memede rahatlıyordur. 5.ayın ortasından sonra 2 hafta boyunca sürekli gece uyanıp ağlıyordu saat başı uyanıyordu memede biraz durup geri bırakıyordu 3 hafta sonra dişleri patladı. Belki diş rahatsız ediyordur
C

Canan B.

2 Ekim 2025 05:15
Gece ağlamıyor uyandıngında ama inşallah öyledir dişleri çıksın hayırlısıyla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir