Gece Sık Uyanma

145 görüntüleme
E

Esma

23 Eylül 2025 08:06
4 aylık bebeğim gece 7-8 defa uyanıyor ve uykusunda asla durmuyor gözleri kapalı bi şekilde kafasını sağ sola vuruyor ayaklarını çırpıyor yüz üstü uyuyor normal yatırdıgım anda uyanıyor bu durum beni artık çok yıpratıyor tek başıma bakıyorum ve aşırı uykusuz ve yorgun oluyorum gün içinde enerjim hiç olmuyor nasıl bi yol izlemeliyim
S

Selen K. B.

23 Eylül 2025 08:39
Muhtemelen 4 ay atağında 4 ay çok ama çok zor Maalesef sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin sabır geçecek bunu bilin yeter geçecek böyle kalmayacak sadece bir süreç
G

Gül

23 Eylül 2025 09:19
1 hafta sonra 4 aylık olacağız biz de 1 haftadır aynı şeyi yaşıyoruz. Uzun uyusun diye her şeyi deniyorum fakat uyku düzeni bozuldu. Aşırı yorucu oldu.
Ş

Şeyma ..

23 Eylül 2025 09:20
4. Ay atağı geçici bi sürec biraz saha sabır 🙂‍↔️
E

Esma

23 Eylül 2025 13:04
Sürekli mama yemek istiyor bu normal mi peki her uyandığında 45 dk önce yesede yine mama yemek istiyor gün içinde de aynı şekilde
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

24 Eylül 2025 06:39
Merhaba 🌼 Bu dönemde bebeklerin uyku döngüleri olgunlaşmaya başladığı için uyanıklıklar artabilir. Gözleri kapalıyken kafasını sallaması ve ayaklarını çırpması, beyninin uyku ve uyanıklık arasında geçiş yaparken yaşadığı dönemsel huzursuzluk belirtileridir. Bebeğiniz uyandığında hemen kucağınıza almak yerine, önce kısa bir süre onu izleyin. Sadece ses tonunuzla veya hafif bir dokunuşla sakinleştirmeye çalışın. Uyku ortamının karanlık ve sessiz olduğundan emin olun. Bu, bebeğinizin daha derin ve kesintisiz uykuya geçmesine yardımcı olacaktır.
M

Merve T.

24 Eylül 2025 07:48
Aynı durumu ben de yaşıyorum geceleri güzel uyuyan bebeğim 4 ay sonrasında saat başı uyanmaya başladı ve bu uyanmalar dediğiniz gibi hareketlerle oluyor ya da çok ağlıyor. Atak dönemi ne kadar sürüyor acaba yaşayan anneler bilgilendirebilir mi 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir