Gece Sık Uyanma
135 görüntüleme

Buse
13 Eylül 2025 23:29
10 aylık bebeğim bir haftadır geceleri sık uyanıyor ama uyku arasında geri dalıyordu. Birkaç gündür geceleri uyandığı zaman geri uyumuyor saatler sürüyor uyuması. Kalkıp oyun oynuyoruz gündüz gibi mecburen oynuyorum çünkü saatlerce uyutmaya çalışsam da uyumuyor.
Büyüme atağı mı?
Büyüme atağı mı?

Amine D.
Ebe
14 Eylül 2025 01:06
Gündüz uykularını ve gece uykusuna geçiş saatini düzenlemelisiniz. Muhtemelen gündüz ihtiyacından fazla uyuyor
S
Sena K.
14 Eylül 2025 03:05
Aynı sorun bende de var. Benimde oğlum 10 aylık bu aya girdiğinden beri gece sık uyanmaya ve geri uyumamaya başladı. Normalde uykuları düzenliydi
E
Esma B.
14 Eylül 2025 04:00
Diş sancısı olma ihtimali yüksek kontrol ettiniz mi ?

Buse
14 Eylül 2025 04:24
Kontrol ettim. Dişleri geçen ay çıktı şuan yeni gelen bir diş görünmüyor. Zaten 2 altta 4 üstte 6 dişimiz var

Buse
14 Eylül 2025 04:25
Evet sena hanım bizde bu aya girdiğimizden beri böyle olduk. Anlam veremiyorum bu çok yoruyor beni

Buse
14 Eylül 2025 04:27
Amine Ebe, gündüz iki uyku yapıyoruz bazen yarım saat uyuyor bazen 1, bazen 1 buçuk en fazla da 2 saat uyuyor.
Tek uykuya mi düşürmeliyim? Ama ikinci uykuyu yapmazsa çok huzursuzlaniyor kafasına üzerime atiyor uyut beni der gibi.
Gece uykumuza da 8 buçukta geçiyoruz bazen esniyo 1 saat falan.
Tek uykuya mi düşürmeliyim? Ama ikinci uykuyu yapmazsa çok huzursuzlaniyor kafasına üzerime atiyor uyut beni der gibi.
Gece uykumuza da 8 buçukta geçiyoruz bazen esniyo 1 saat falan.