Gece Sık Sık Uyanan Bebek
231 görüntüleme
Ü
Ümmühan H.
7 Ekim 2025 05:43
Sürekli geceleri 3-4 defa kalkıp meme emip uyuyor
Altı temiz üstü temiz ev sıcak değil 7 buçuk aylık karnı tok sürekli kaçırdığım neresi var anlamıyorum
Neden böyle oluyor gerçekten çok üzülüyorumdiş çıkarma evresi alttan 2 diş çıktı üstten 2 diş çıkıyor patlamış gibi yardımcı olur musunuz
Altı temiz üstü temiz ev sıcak değil 7 buçuk aylık karnı tok sürekli kaçırdığım neresi var anlamıyorum
Neden böyle oluyor gerçekten çok üzülüyorumdiş çıkarma evresi alttan 2 diş çıktı üstten 2 diş çıkıyor patlamış gibi yardımcı olur musunuz

VY
7 Ekim 2025 22:51
benim bebeğim de sizinki gibi aynı sekiz aylık olacak 6 gün sonra sık uyanıyor, atak haftası olabilir ya da yeterince yorulmuyo olabilir tabi diğer dişlerini çıkardığı süreçle kıyaslayarak anlamanız daha kolay olır
M
Meryem T. ..
8 Ekim 2025 16:32
Benm oğlum da tam 8 aylık aynı durumda meme destekli uykuya alıştığı için öyle dendi ne yapsam işe yaramadı aynı şekilde devam ediyoruz öyle hatta çoğu gece dayanamayıp yanıma alıyorum öyle uyuyoruz o ara ara uyanıp emip geri uyuyor gece uyanmalarında emzirmedn hatta mümkünse yerinden hiç kaldırmadan geri uyutmaya çalışın uyuturken de emzirmeden uyutmaya çalışın bana söylenen bu ama tabi çok zor hele ki benim oğlum gibi ise 🥲
G
Gül Ö.
8 Ekim 2025 16:46
Bizim de haftaya 7. Ayı doluyor. Aynı durumdayız
G
Gükten K.
8 Ekim 2025 18:11
Meryem hanım bana da öyle diyorlar ancak emmek istiyorum diyerek resmen apartmanı yıkıyor geceleri, inat ediyor. Mecbur insanlar ayağa kalmasın diye emiriyorum. Uyku danışmanı aldım ancak işe yaramadı. Bizde sizin gibiydik. İniallah sizinki düzelir
M
Meryem T. ..
8 Ekim 2025 18:15
Umarım artk Mecburen akışına bıraktım bizde de aynı şekilde ağlıyor durmuyor emzirmeden asla olmuyor emdiği gibi de uyuyor zaten umarım sorunu yaşan herkeste süreç kısa olur çünkü gerçekten yarım yamalak uyku ile güne başlamakta çok zor oluyor.
Ü
Ümmühan H.
8 Ekim 2025 18:16
Gece uyanıyor memeyi almadı mı ağlıyor kalkıyor hemen memeyi veriyorum tık uyuyor ama bu seçer deliksiz bi uyku yok omunda bnmde nasıl düselicek bilmiyorum sağlıklık olsunda artık gerisi boş diyorum
N
Naz Ş.
8 Ekim 2025 21:33
9. Ayımıza gireceğiz 7. Ayında diş çıkarması ile başladı yanımda yatırıyorum gece saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyordu tedagil kullandım bi fark olmadı dişleri patladıkça rahatlıyorlar maalesef bir süreç