Gece Saat Başı Uyanıyor

146 görüntüleme
H

Hilal T.

27 Ekim 2025 19:50
Beş aylık bebeğim son bir aydır çok sık uyanmaya başladı.saat başı uyanıyor ve uykusuzluk artık beni de perişan etti. Neden olabilir nasil çözerim bilgisi olan varsa nolur yardım edebilir mi
Deniz M. G.

Deniz M. G.

27 Ekim 2025 20:08
Diş ağrısı çekiyordur muhtemelen, dişi çıkmış veya çıkmak üzerdedir. Benim bebeğim de 4 aylıkken başladı uyku gerilemesi zannettim 4 buçuk aylıkken dişleri patladı
E

Elif Ş. ..

27 Ekim 2025 20:10
Oda sıcaklığını,kıyafet çokluğu gibi dış ortamıideal hale getirin artık büyümeye başladığı için sütünüz yetmiyorhale gelebiliyor yavaştan ek gıda verin yatırmadan önce kendinizce rutin oluşturun banyo yaptırmak genelde iyi geliyor sağlıkla kalın güzel anne💐
H

Hilal T.

27 Ekim 2025 20:36
Bende düşündüm ama dis çıkarmak için çok erken geldi bana oğlum on aylıktı ilk dişi çıktığında
H

Hilal T.

27 Ekim 2025 20:39
Dış ortam ideal zaten çok terleyen bi bebek o yüzden bunaltmiyorum ama acaba sütüm az mı geliyor artık ufaktan yoğurtla başlamayı düşünüyorum. Gece uyandığında bazen tam emiyor bazen de direk uykuya dalıyor beni emzik niyetiyle kullandığını anlayabiliyorum ama bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir