Gece Giyim
97 görüntüleme
M
Melek T.
4 Ocak 2026 21:22
Arkadaşlar merhaba
Ben bir kaç aydır oğluma 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum.
Bir kaç haftadır bazı geceler terlediğini görüyorum. Uyku tulumu giydirmesem battaniye örtemiyorum açıyor üstünü.
Birgece denedim o gece üşüdü sabahında yeşil renk kaka yaptı.
Terlediği gecelerin sabahı da aynı şekilde üşütmüş oldu yeşil kaka yaptı yine ertesi gün.
Ben ne yapacağımı şaşırdım gece yatarken evin ısısını düşürüyorum da her zaman terlemesin diye.
Terliğini hissettiğimde ön ve arkasına bez koyuyorum ama hewlde pek işe yaramıyor. Neyapmalıyım sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz?
Ben bir kaç aydır oğluma 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum.
Bir kaç haftadır bazı geceler terlediğini görüyorum. Uyku tulumu giydirmesem battaniye örtemiyorum açıyor üstünü.
Birgece denedim o gece üşüdü sabahında yeşil renk kaka yaptı.
Terlediği gecelerin sabahı da aynı şekilde üşütmüş oldu yeşil kaka yaptı yine ertesi gün.
Ben ne yapacağımı şaşırdım gece yatarken evin ısısını düşürüyorum da her zaman terlemesin diye.
Terliğini hissettiğimde ön ve arkasına bez koyuyorum ama hewlde pek işe yaramıyor. Neyapmalıyım sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz?
A
Aleyna K.
4 Ocak 2026 21:26
1.6 tog uyku tulumu bende kullanıyorum oda ısısı 20-22 derece arası olmalı o zaman terlemiyor rahatça uyuyor eğer 22 dereceden yüksekse petekleri kısın ben öyle yaptın ne kadar sıcak o da o kadar çok uyanma huzursuzluk yapıyor
M
Melek T.
4 Ocak 2026 21:28
Bizimde 22-23 derece arası oluyor genellikle. Her zaman yatmadan ısıyı düşürüyorum artık ben üşüyorum geceleri ama yine de ne bileyim terleme önüne geçemiyorum galiba

Merve ..
4 Ocak 2026 22:03
Ben bazen ev dıcak olduğu zaman pijamanın üstünü giydirmiyorum altını giydiriyorum sadece öylede deneyebilirsiniz