Gece Geç Uyuyor Öğleye Kadar Uyanmıyor
85 görüntüleme
G
Gizem A. ..
30 Eylül 2025 21:42
Merhabalar bebeğim 4 aylık gündüzleri kısa kısa 40 45 dakika uyuyor gece uykusuna 11 de falan geçiyor daha erken uğraşıyorum uyumuyor kırmızı ışık karanlık oda sıcak dus vb herşeyi deniyorum olmuyor uykusu yok gibi gülüyor oyun istiyor ve gece 11 de uyuyup sabah 11 e kadar uyuyor arada beslemek için uyanıyor sadece,sabah erken uyandırmayıda denedim basbas bağıriyor uyumak istiyor daha aklıma gelmeyen bisuru seyi uyguladım ama olmuyor napmam gerek

Şeyma A.
30 Eylül 2025 21:54
@Gizem Adıyaman Merhaba güzel anne. Aslında söylemişsiniz. Bebeğiniz öğlen 11 e kadar uyuduğu için gece uykusu geç oluyor. Şöyle yapabilirsiniz biraz zaman alır ama düzene girer yüksek ihtimalle. Mesela bebeğinizi erken kaldırın ama bunu öğlen 11 de kalkan bir bebeği sabah direk 7 de kaldırarak yapmayın mesela sabah 10.30 da kaldırın bir kaç gün ve bu saati gerekirse 15er dakika yarımşar saat geriye çekin bir kaç gün aralıklarla ve gün içinde ki uykusunu düzenleyin mesela akşam 17.00 den sonra uyutmayın ki gece uykusuna erken geçebilsin. Üstelik 4. Ay atak zamanı zorlayabilir biraz uykuya direnç oluyor malesef. Bir de gece gündüz farkını öğrenmediyse eğer öğretmenizi tavsiye ederim çok işe yarıyor.
G
Gizem A. ..
30 Eylül 2025 21:59
Evet bir yazı daha okudum oradada yavaş yavas erkene çekin yazmışlar yarın başlayacağım uygulamaya dediklerinizide yapmaya çalışacağım çok sağolun🩷