Gece Ense Terlemesi
81 görüntüleme
N
Nazan Ö.
20 Eylül 2025 03:00
Doğumdan önce terleme gibi bir sorunum yoktu lohusalık döneminde baya terledim doğumdan bu yana üç ay geçti ama geceleri ensem terliyor randevu alıp doktora gidemedim normalde alerjik astım hastasıyım son baharın gelmesiyle soğuk algınlığı sebebiyle astımım tektiklendi şuan hem ensem hem göğsüm terliyor daha önce hiç böyle olmamıştım bilenler ya da yaşamış olanlar var mı sebebi ne olabilir en kısa zamanda doktora gideceğim ama merak içindeyim
M
Melek K. D.
20 Eylül 2025 06:28
Bende 2,5 aydır anneyim aynı durumdayım ama başka bir anlam çıkarmadım. Menapozda olanlar, gebeler ve lohusalar her zaman diğer insanlara göre daha çok terlerler. Kaç gece yastığım ıslak uyandım bilmiyorum
N
Nazan Ö.
20 Eylül 2025 06:36
Ne bileyim geçer diye düşündüm çevremdeki insanlar lohusalıktan sonra hareketli olduğun zamanlarda yine biraz vücudun eskiye göre daha fazla terler demişlerdi ama geceleri ensem terleyince astımda eklendi çok zorlandım gebelik sürecinde tiroidim yüksek çıkmıştı bazen yüksek tiroid de terleme yapıyor annemde biliyorum
E
Eda K. A.
20 Eylül 2025 08:12
merhaba, 9 aylık anneyim ve hala terleme sorunum devam ediyor. kabul edelim ki bütün hormonlarımız değişti doğal olarak hiç terlemeyen insanlar olsak da artık şarıl şarıl terleyebiliyoruz. vücudumuz süt üretiyor kolay değil 😌 doktor ile de görüştüm kafaya takılacak bir şey yok ancak astım tetiklendiyse mutlaka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
N
Nazan Ö.
20 Eylül 2025 12:20
Teşekkür ederim en kısa zamanda doktora gideceğim