Gece Emzirmesi.

134 görüntüleme
Ş

Şeyma N. Y. ..

13 Eylül 2025 21:14
Benim kızım 21 aylık ve geceleri hala 1,2 kere uyanıyor. Mesela bu gece 9 buçukta uyudu. 22.10 da kalktı. Azcık emdi tekrar uyuttum. 00:00 da tekrar uyandı. Azcık emdi tekrar uyuttum. Sabah uyanana kadar kalkmazsa şükür ediyorum. Hiç deliksiz yatmıyor. Nedeni emmek istemesi nedir bilemiyorum
A

Ayşe K. C.

13 Eylül 2025 21:20
Acıkıyor olamaz mı ? 9 dan sabaha kadar muhakkak acıkıyodur ne kadar 21 aylık da olsa
S

Shahla B.

13 Eylül 2025 21:49
Açlıktan olduğunu sanmıyorum, tabi eğer gün içinde yeterli kadar besleniyorsa. Öyleyse, alışkanlık olmuştur, uyanınca tekrar destek istiyor sizden uyumak için, o da sizsiniz anladığım kadarıyla. Gün içinde yeterli besleniyor, gece yatmadan tok tutacak besinler veriyorsanız, alışkanlığı yavaş yavaş keserseniz, deliksiz uyur diye düşünüyorum
Ş

Şeyma N. Y. ..

15 Eylül 2025 21:44
Gün içinde iyi besleniyor. Bazen özellikle yatmadan önce tekrar bişeyler veriyorum. Uyanıcaksa yine uyanıyor yani. Uykuya geri dönmek için beni arıyor sanırım. Bakalım düzelir inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir