Gece Emzirme

121 görüntüleme
G

Gülşah Ö.

3 Eylül 2025 08:52
17 aylık, 5 ayrdır gece emzirmesini gesmiştik son 4-5 gündür gece uyanıp emmek istiyor. Uyanmaları hep vardı ama ağlayarak süt içmek istemesi yeni neden olabilir? Tekrar alışmasını istemiyorum emzirmem mi gerekiyor
H

Hande A.

4 Eylül 2025 19:59
Merhaba benim oğlum da 17 aylık daha önce gece emmesini nasıl kestiniz? Gece 3-4 kez uyanıyor emmeden uyumuyor geri🥲
G

Gülşah Ö.

4 Eylül 2025 20:05
Merhaba, önce emerek uyumayı bıraktırdım. İlk günler uykuya dalması çok zor oldu ama bi kaç gün sonra yavaş yavaş süre azaldı. Sonra uyandıkça kucağıma aldım emzikle pışpışlayarak tekrar dalması için uğraştım. Su teklif ettim emmek istediğinde. Açıkçası ilk bi kaç gün zor geçti ama bir hafta sonra alışmaya başladı.
H

Hande A.

4 Eylül 2025 20:07
Aslında ben emzirerek uyutmuyorum ama gece çıldırıyor sanki baya şaşırıyorum yine de emzikle suyla ağlasa bile direnerek ilerlediniz değil mi
G

Gülşah Ö.

4 Eylül 2025 20:12
Evet hatta bazı günler uyumak istemedi uykusu açıldı oyun falan oynadık ama devam ettim. Çok ağladığında sakinleştirmek için çabaladım. Zamanla alıştı. Aç olmadığını bildğim için devam ettim emzirmedim. Gece emzirmeyi bıraktıktab sonra da kahvaltısını daha iyi yaptığını gördüm o da motivasyon oldu benim için.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir