Gece Emmesi Nasıl Bırakmalı
98 görüntüleme
B
Büşra Ö. ..
7 Ekim 2025 22:24
Bebeğim 19 aylık gece 2 saate bi uyanıyor hatta 6 dan sonra10 a kadar emerek uyuyor sürekli ağızında nasıl bırakırız emzirmek istiyorum ama geceleri artk çook yormaya başladı ve akşamları da emerek uykuya geçiyor süre de uzayınca sabrım kalmıyor artk

Gizem K.
7 Ekim 2025 23:29
Merhaba gece uykusuna geçmeden önce avakado ceviz hurma muz gibi karışımla mama yapıp yedirebilirsiniz ya da başka tariflerle gece açıkmaması için bir öneride bulunabilirim.
D
Derya S. S.
8 Ekim 2025 00:06
Merhaba emme sürelerini kısaltarak başlayın şu angece emmesine ihityacı yok alışkanlıktan kalkıyor. Su teklif etmek bende çoo işe yaradı bana tüm bunları denemeden önce artık sen büyüdün ve gece süt içmeye hiç ihtiyacın kalmadı konupmaları yaptık. Sütsüz de uykuya geçebilirsin bak baban da ben de (veya sevdiği kişiler) öyle yapıyor diye hep konuşmak işe yarayabilir.desteksiz uyku işinizi çok kolaylaştıracak uyumaz diye düşünmeyin ağlayarak da olsa uyuyorlar yanında olsanız yeter
B
Büşra Ö. ..
8 Ekim 2025 14:52
Gece uykularını yanımda ya da yatağında değil güvenli bir svava marka salıncağımız var onunla destekliyorum hemen emzirmemek için suyu daha önce denediğimde hiçbir katkısını göremedim daha fazla hırçınlaştırıyor Derya Hanım
B
Büşra Ö. ..
8 Ekim 2025 14:54
Gece yatmadan 2 saat önce bir şeyler yedirmeyi kesmelisiniz reflüyü tetikler diye duydum Bir de benim çocuğum uyku öncesi bir şey yediği zaman emerek dahi uyumuyor emme süresi kısalıyor Bu da uykuya dalmasını zorlaştırıyor püreli şeyleri zaten yemekten çok fazla hoşlanmıyor ama başka tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim Gizem Hanım teşekkürler