Gece Çığlık Atıyor Yardım

121 görüntüleme
D

Derya S. ..

8 Ekim 2025 19:46
Günlerdir bebeğim gece çığlık atarak uyanıyor 9 aylık olmasına 1 hafta kaldı emzik desteği ile uyuyor ama bu şekilde uyanınca sakinleştiremiyorum emzik verdiğimde daha çok bağırıyor normalde gece beslenmesini kaldırmayı başarmıştım birkaç gün de olsa amaşimdi mama vermeden çığlık atmayı bırakmıyor çığlıkla birlikte ağlama da var tabi o şekilde ağlıyor yani uyutma süreci de böyle bazen yapıyor bazen kucağımda sallayarak uyuyor bazen onu da istemiyor itiyor beni yatağa beraber uzanalım öyle uyut diye gerçekten anlamlandıramıyorum neden böyle yapıyor
Ş

Şule ..

8 Ekim 2025 19:54
Benim de bebeğim 8 ay 5 günlük. 5 gündür dediğiniz gibi çığlık atarak hatta katılarak ağlayıp uyanıyor kucakta da sakinleşmiyor kendi ağlaması bitince yatağına geri koyuyorum. 8. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş o veya diş diye düşündüm. Sizin de öyle olabilir belki
A

Ayşe N. C.

8 Ekim 2025 20:02
Canım benim kızım 2 yaşında hala öyle bi çözümünü ben hâlâ bulamadım Allah sabrını bol versin
D

Derya S. ..

8 Ekim 2025 21:24
Bu normal değil arkadaşlar sebepsizcebağırıyor şimdi de öyle oldu sabah kadar kaç kez kalkarız bilmiyorumgerçektn normalde yediği miktara yakın su içti yetmedi yarım saat sonratekrar bağırdı bu sefer mecbur mama verdim durmuyorçünkü asla susmuyor midesi nasıl aldı da içti hayretettim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir