Gece Bez Taşırma

265 görüntüleme
S

Sümeyra D. ..

20 Kasım 2025 08:30
Bebeğim 1 yıl 4 ay 4 günlük erkek bebek. 79 cm boyu, 11.300 kilosu. Geceleri önce molfix külot bez talip üstüne boxer giydirdim çare olmadı. Marka değiştirelim dedik sleepy aldık onda da taştı. Sleepy gece bezi aldık üstüne yine boxer giydirdik yine olmadı. Bir numara büyük gece bezi aldık hala olmadi. Saat 18.00dan sonra su vermeyelim dedik o da işe yaramadı. Gece bezi taştığı için uyanıyor ve saatlerce geri uyuyamıyor. Buna bir çözüm bulmam gerekiyor sizlere sormak istedim.
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 08:31
Hangi marka beziniz
S

Sümeyra D. ..

30 Kasım 2025 20:10
Sleepy marka gece bezi kullanıyorum. Ama hiç memnun kalmadım. Şöyle bir karar aldım . Gün içinde çok sıvı tüketirse gece yarısı bezini değişeceğim. Elimdeki ürünler bitsin başka bir marka deneyeceğim.
Tuba S.

Tuba S.

2 Aralık 2025 13:33
Bizdede aynı sorun var şu an sleepy kullaniyorum sabaha karşi ozellikle 6 sonra bez kiyafetine kadar idrar oluyor.numara degistirdim .yine ayni sebebini anlamadim
M

Meltem Ş. ..

5 Aralık 2025 15:11
Bizde de benzer durum vardı ıslaklıktan uyuyamıyordu gündüz sleepy ile devam ediyoruz gece primaya geçtim şimdilik ıslaklık sorununu çözdük ama yine de uyanıyor geceleri 17 aylık bebeğim
S

Sümeyra D. ..

5 Aralık 2025 15:22
Bende geceleri prima külot bez kullanmaya karar verdim. Şimdilik bir gece kullandım ve taşırma yapmadı. Benim bebeğim 16 ay 19 günlük sanırım bu aylarda geceleri uyanma oluyor.
Y

Yağmur T.

8 Aralık 2025 21:34
Baby turco öneririm. Sleepy kullandım sıkıntı yaşadım. İlk başlarda prima kullandım. Ama hayat şartları zorlamaya başlayınca baby turcoda taşırma yaşamadm hiç
S

Serpil D.

10 Aralık 2025 18:04
Sleepy de hep aynı sorun var.gece primaya geçmiştik. Bir süre sonra komple primaya geçtim ben de.hatta aktif bebeği gündüz premium care i gece kullanıyorum bir daha da yaşamadık
K

Kübra G.

10 Aralık 2025 18:28
Gece bebeğiniz üşümüyor değil mi o zaman genelde bez taşması oluyor bizde de aynı sorun vardı molfiks kullanıyorum gece kalktığında kontrol ediyorum elimle bezi fazla şiş gelirse uyku arasında değiştiriyorum o zaman uyanmıyor da hem diğer türlü bez taşınca üstünü değiştir falan derken geri uyumuyor
Ş

Şilan D.

10 Aralık 2025 18:31
benimde böyle bir sorunum var oğlum 1 yaş 1 aylık geceyarısı altını değiştirmekte buldum çareyi bir de uyanır uyanmaz hemen değiştiriyorum
S

Sümeyra D. ..

15 Aralık 2025 09:38
Geceleri prima külot bez kullanmaya başladığımdan beri taşma sorunu yaşamadık. Gunduzleri surekli değiştirme yaptığım için molfix kullanıyorum.
G

Gizem Ç. A.

19 Aralık 2025 21:18
Bebeğiniz üşümüyorsa fazla sıvı alımından olabilir. Ara ara kızımda yaşıyoruz bu sorunu ama taşma olduğunda genellikle üşümüş oluyor. Bizde gündüz sleepy gece prima premium kullanıyoruz kızım 21 aylık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir