Gece Beslenmesi
165 görüntüleme

Zeynep U. ..
21 Ekim 2025 11:43
Kızım 11 ay 21 günlük anne sütü ve ek gıda alıyor bazı geceler saat başı bazı geceler 3/4 saat uyuyor emmeden rutin gittiğimiz doktorumuza gece beslenmesini kesmeli miyim diş çürükleri olur mu dedim bana reflüsü yoksa diş çürüğü olmaz eğer bebek istiyorsa iki yaşına kadar gece beslenmesini kesmememi söyledi ama gece sık uyanmalar haliyle ikimizi de yoruyor. Gece beslenmesini kesmek için en doğru zaman ne zaman ve nasıl bir yol izlemeliyim
S
Semra
21 Ekim 2025 11:57
Ben 8 aylikken kesildim. Uyutmadan önce emziriyordum ve geceye kalktiginda biraz su verip geri uyuyordu. Ben bu sekilde alismistim

Zeynep U. ..
21 Ekim 2025 12:01
Teşekkür ederim

Didem T.
Uyku Danışmanı
21 Ekim 2025 13:06
Zeynep hanım merhaba kilo alımı ve gün içerisinde ek gıda ile alması gerek miktarıalıyorsa bebeğimizin gece beslenmesine ihtiyacınyoktur ama emzirmeye devam etmenizde de sakınca yoktur uyku meme ilişkisinden dolayı uyku döngülerindebuyanıyot olabilir bu ilişkiyi yani beslenmeyi uykudan ayırdığınızda uyanmalar kaybolur veya azalır ama siz dilerseniz gece iki kez rüya öğünü yapmaya devam edersiniz rüya öğünü ve meme uyku ilişkisi hakkında Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamda bilgiler ve aşamalar yer alıyor oradan inceleyebilir bu tarz paylaşımlar için beni takip edebilirsiniz iyi günler dilerim

Zeynep U. ..
24 Ekim 2025 15:07
Bilgileriniz için teşekkür ederim uyanmadan mı rüya öğünü yapmalıyım uyanmasına yakın aslında emzirmeden uyutmalı denedim sanırım ikimizde hazır değiliz buna çok etkilendi bu durumdan