Gece Beslenmesi
113 görüntüleme
C
Ceren E.
27 Ağustos 2025 08:45
9 haftalık bebeğim gece ilk uyandığında emzik veriyorum eğer açlık sinyalleri verirse kaldırıp altını değiştirip emziriyorum. Bazende biberonla anne sütü veriyorum. Biberonla anne sütü verdiğimde 120-130 ml uyumadan bitirebiliyor ancak memede 10 dk içinde uyuyakalıyor bir daha emmiyor.
Sizce 10 dk içerisinde 120-130 ml içebiliyor mudur? Gece aç kalıp sık uyanmasından endişe ediyorum, biberonla vermeye devam etsem daha uzun süre uyur mu acaba?
Sizce 10 dk içerisinde 120-130 ml içebiliyor mudur? Gece aç kalıp sık uyanmasından endişe ediyorum, biberonla vermeye devam etsem daha uzun süre uyur mu acaba?
A
Ayşe
27 Ağustos 2025 09:08
Bunu ben de merak edıyorum 11 haftalık aksam sekızde yatıyor 12 se uyanıyor sagımla verıyorum 60 anca ıcıyor gece ıkıde bır atmıs daha ıcıyor sonra sabah beste sankı az beslenkyor hıbı gece
N
NUR
27 Ağustos 2025 09:09
Benimde aynı şekilde 11 haftalık biberonla anne sütü verdiğimde 120-130 civarı yiyo ama memede bazen 10 dakkayi bile bulmuyo karnı doyduktan sonra uyuya kalması karnı doymasa bence uyumaz biberonla ne kadar içerse içsin yine de beni emmek istiyo biberonla meme reddi de yaşayabilirsiniz bence emzirseniz ve sütünüz yeterliyse emzirnemiz yeterli
C
Ceren E.
27 Ağustos 2025 09:09
Doktorumuz bize 120-150lerin fazla olduğunu söyledi. 150 ml leri 9 aya kadar veriyoruz dedi, 60 ml az olabilir tabi kilosuda önemli, kilo başına düşen ml değişebilir. Ben biberonun az geldiğini hissettiğimde meme teklif ediyorum emerse emiyor biraz daha
C
Ceren E.
27 Ağustos 2025 09:11
Bütün gün emzirince gece kalkıp emzirmek çok zor geliyor bazen 🥲 bebeğimde izin verirse süt ısıtıp veriyorum bazen vakit olmuyor direkt meme veriyorum. Memeyle emimce çok daha kısa sürede uyanıyor gibi geliyor. Sizde de öyle mi?
A
Ayşe
27 Ağustos 2025 09:19
Biz maalesef asamadıgımız ıcın sureklı sagımla beslıtorum yıldım artık nereye kadar gıdecek ben de bılmkyorum
C
Ceren E.
27 Ağustos 2025 09:22
Önemli olan besleniyor olması, sütünüzde varsa ne güzel, her bebek meme emecek diye bir şey yok. Kendinizi yıpratmayın lütfen. Hamileyken çok takardım bende kafama her şey olması gerektiği gibi doğal normal olmalı diye düşünürdüm. doğurduktan sonra hiçte yazılı olduğu gibi olmadığını farkettim. Biberonla beslenende mama alan çocukda büyüyor bir şekilde. Önemli olan anne ve baba sevgisi, bizim psikolojimiz çok daha önemli 🤍
A
Ayşe
27 Ağustos 2025 12:10
Büyüyor tabiki coo şükür yeter ki sütüm olsun ama sagımla beslemek cok zor sag besle yıka temızlıgıne dıkkat et ısısına dıkkat et cok zor