Gece Beslenme Süresi

186 görüntüleme
G

Gizem A. S.

10 Ekim 2025 02:37
Kızım 50 günlük ,gece ilk uykusuna yatınca ilk beslenme süresi için uyanması 4-5 saati buluyor. Doktorumuz olabilir dedi ancak araştırdıgımda 4 saati geçirmeden beslenmesi gerektiği yazıyor. Hatta bu gece 6 saati buldu beslenme talebi. Benzer durumu yaşayan var mı? Ne yapacağım konusunda tavsiyeniz var mı? Her şekilde Uyandırıp beslemeli miyim?
Ş

Şeyma D.

10 Ekim 2025 02:44
Bebeğinizin kilo alımı iyiyse uyandırıp beslemenize gerek yok, benimkide 4-5 saat kesintisiz uyurdu hiç uyandırıp beslemedim. Herşey yolundaysa ne sizin ne de bebeğinizin uykusunu bölmeye gerek yok ❣️
Gülnur Ç. .

Gülnur Ç. ..

10 Ekim 2025 03:42
Ayni benimde hatta benimki daha küçük 1 aylık ama dedigin gibi gece beslenme suresi 6 saate kadar uzuyor kendim uyanip vermeme ragmen almıyor
E

Elifff

10 Ekim 2025 03:43
Aynı soruyu sormak icin girip sizin sorunu,j gordum kızım gece beslenmeye uyandiramiyorum bizde 1 hafta sonra 2 ay olacağız gece 1 sefer zorla kaldırıyorum onun disinda uyanmıyor endiseleniyorum
E

Esra K.

10 Ekim 2025 03:47
Eger anne sütü alıyırsa uyandırmadan alıp emzirip tekrar uyumasına devam edebilşr .gecee anne sütüü çokk önemlii çünküü büyümesinee yardımcıı . Amaa mama veriyorsan bırak devam etsin
Yeter O. .

Yeter O. ..

10 Ekim 2025 04:16
Elif hanım kızınız daha küçük kaldırmadan rüya beslenmesi yapabilirsiniz
S

Selinay K.

10 Ekim 2025 04:22
Evet daha küçük zorda olsa kaldırıp emzirmelisniz ben önce altını açıyodum uyandırıyodum sonra tekrar bağlayıp emziriyordum
G

Gizem A. S.

10 Ekim 2025 05:12
Biz 40 gün olana kadar zorla uyandırıp 3 saatte 1 besleme yaptık. Bebegimiz biraz büyük dogdu 4220 gr :) suan ise 5 kg yuz :) o nedenle sadece anne sütü yetmiyor beslenmemize anne sütü + mama ile devam ediyoruz. Bu haftaya kadar geceleri anne sütüne ek birsey vermiyordum ama büyüdükce yetersiz gelmeye basladı 3 gündür anne sütü ve mamayı gece öğünlerimizde de yiyoruz. Cevaplarınız için cok cok tesekkür ederim🙏🏻🙏🏻
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

10 Ekim 2025 09:19
Gizem Akdoğan hanım bebeğinizin kilo alımı güzelse her şey yolundaysa bebek ne zaman beslenmek isterse o zaman besleyebilirsiniz endişe etmeyin
Ç

Çağla K.

10 Ekim 2025 09:49
Kilo alımında sıkıntı yoksa uyandırmayın. Bana kimse bunu söylemediği için 16 aylık olduk hala geceleri emmeye kalkıyoruz :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir