Gece Beslemesi
125 görüntüleme

Neslihan Ş.
2 Eylül 2025 12:32
Oglum 10 ayı doldurdu doğdu doğalı 2 saatte bir beslenme bir türlü geçmiyor .4 ölçek içiyor her uyanmasında vermeyeyim diye uğraşıyorum ağlıyor ,gerçekten aç mı başka ne istiyor anlamıyorum bu durum beni çok yordu .2 saatte bir 10 aydır uyanıyorum .zaten katı gıda hiç yok savaş veriyoruz
A
Ayşe V. ..
2 Eylül 2025 18:36
Neslihan hanım 6. Aydan itibaren sanırım bebekler aciktigi için uyanmaz diyor Osman hoca eğer ev sıcaksa su ihtiyacını gideriyor olabilir diş sancısını bastırıyor olabilir belki o da emme refleksi olduğu için bilemiyorum ama bir dr a danışın isterseniz gittiginizde

Neslihan Ş.
2 Eylül 2025 18:41
Doktorlar saolsun boy kilo dan başka hiç bir işe yaramıyorlar özele birde gidiyorum .kan alın bakın diyorum ona bile simdi gerek duymuyorum diyorlar .osman hocanın o videosunda diledim ama acıkma hali gibi bitiriyor .havalar evet cok sıcak .birde su vererek ötelemeye çalışcam. Mama vermesem feryat figan ağlıyor. İnş düzelir.
Z
Zişan D.
2 Eylül 2025 19:05
Benimkide 11 aylık gece hâlâ 2 saatte bir uyanıyor doktoru gece beslenmesini kes dedi ama ağlıyor ne yapicam bilemiyorum

Neslihan Ş.
2 Eylül 2025 21:03
Şuan yine uyandı su verdim 4 ölçek bitirdi uyumadı auldandı uykusu açıldı mama verdım yeni yeni dalıyor uykuya nasıl olacak bilmiyorum
G
Gizem K. K.
2 Eylül 2025 21:44
Benim bebeğim de öyle 1 yaşında bitiriyor acikiyor gibi boy kilo da geride ona rağmen infartini mama bile kullandım yine fayda etmedi hala gece içmek istiyor sanırım alışkanlık olmuş gece açıklıyorlar da bu alışkanlık yüzünden umarım bir cozumunu bulabiliriz ben bulamadım 1 gece vermedim sabaha kadar ağladı göz yaşı kanal tıkanıklığı amelîyati olacak diye 6 saat aç kalamasi gerekiyordu en son gece 2 de vermeme rağmen yine de ağlayıp duruyordu çok kötü bir durum ...
A
Ayşe V. ..
2 Eylül 2025 23:53
Uyku sorularını yanıtlayan iki uzman var bu uygulamada uyku konu başlığında bir oraya yazın isterseniz daha net bir önerisi olabilir