Gece Ağlayarak Uyanıyo

160 görüntüleme
E

Esra E. ..

6 Eylül 2025 06:37
Bebeğim 6 aylık gece 5 6 defa meme için ağlayarak uyanıyor. Sebepleri neden olabilir. Doymuyo mu acaba
M

Merve ..

6 Eylül 2025 08:06
Ben de çözüm bulamadım buna bende de durum aynı ama günde beş kez falan çişli bezi varsa memeden mutlu ayrılıyor ise doyuyordur ben uyku döngülerinde emmeden tekrar dalamadığını düşünüyorum çünkü memede uyuyor benim bebeğim
Büşra A.

Büşra A.

7 Eylül 2025 12:58
8 aylık aynı durumdayım emmeyi alışkanlık haline getirmiş durumda sürekli o sekilde uyunak istiyor çok zor
E

Efln g.

7 Eylül 2025 13:16
Malesef 6 aylık benimde bebeğim aynı şekilde defalarca uyanıyoruz önceden açlıkmı diye düşünürdüm mama veriyorum bi kaç gündür uyumadan ama hala aynı defalarca uyanıyor alışkanlık kazanmış ne yazıkki uyanmaya her uyandığındada alıyorsak eğer kucağımıza alışmış oluyorlar :)
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

11 Eylül 2025 07:24
Bebeğinizin uyanma nedeni diş sancısı. Çocuk doktoruna başvurarak diş sancısını gidermek için öneri alın bir an önce uygulayın diş sancısını giderdiğiniz zaman gece uyanmalar olmayacak ve Bebek’te sizde rahatlayacaksınız
S

Sema ..

12 Eylül 2025 20:45
Benzer bir durum yaşıyoruz, 6 aylık gece çok sık uyanıyor neredeyse saat başı. Gece emmesini kesersem sütüm azalır diye korkuyorum ama her uyanışıda açlık uyanışı değil aslında. Gece uykusunada memede geçmiyor, sorun ne olabilir anlayamadım
M

Merve K.

13 Eylül 2025 07:36
Benim bebeğimde 3buçuk aylık aynı durum gece 5-6defa saat başı uyanıyor neden olabilir,diş sancısı için erken olabilir mi
H

Hazal

13 Eylül 2025 17:42
Ay biz de ya 6. Aya girdi gece 2 saatte bir uyanıyor ve çoğu zaman emmeden rahatlamıyor 2 hafta öncesine kadar böyle değildi asla uyanmazdı uyansa bile emzirmezdim geri uyuturdum şimdi uyutamıyorum ve memede uyuyan bir bebek de değil sürekli çığlıkla uyanıyor diş diye düşündüm ama ilk dişleri çıkarken böyle değildi ağrı kesici veriyordum uyuyordu şimdi ağrı kesici veriyorum işe yaramıyor illa emmek istiyor anlamıyorum acaba acıkıyor mu cidden ek gıdaya geçtik geçeli böyle sanki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir