Gece Ağlamaları
155 görüntüleme
Ş
Şermin Ş. G.
13 Ekim 2025 02:49
Bebeğim 13 aylık ve geceleri 1-2 saatte bir uyanıp ağlıyor. Ateşi yok, diş çıkarma ağrısı olduğunu da sanmıyorum. Benzer durumlar yaşayanınız var mı, nedeni ne olabilir?
F
Fatma Ç.
13 Ekim 2025 04:19
Yaklaşık 1 haftadır bızde aynı durumdayız oğlum 13 aylık sallayarak uyutuyordum sımdı kesınlıkle istemiyor türlü denemelerle zar zor uyutuyorum milyon defa uyanıyor döngü başa sarıyor gündüz tek uykuya geçmek ıstıyor bu defada gece erken yatmak ıstedıgı için mızlıyor ne olduğunu bnde anlayamadım 😔😔
A
Ayşegül Ü.
13 Ekim 2025 04:36
Çocuklar bu dönemde ayrılık kaygısı yaşıyorlarmış, sizin varlığınızdan emin olmak istiyor olabilir mi acaba, aklıma bu geldi belki bundandır.
R
Rabia M.
13 Ekim 2025 06:01
6 aylık kızım aynı dertten muzdaribiz İki saatte bir uyanıp ağlıyor mama yıyıp uyuyor Yat kalk sabah işe git perişan olduk Ne zaman 3-4 saat kesintisiz uyuyacak bu çocuk😔
Z
Zehra S.
13 Ekim 2025 06:37
Benimde oğlum 13 aylık aynı şekilde gece böyle sık sık kalkıyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor başlıyor ağlamaya 😔
Ş
Şermin Ş. G.
13 Ekim 2025 17:15
Anladığım kadarıyla dönemsel, umarım en kısa sürede düzene girerler, insanın uyku düzeni de olmayınca psikolojisi iyice kötü oluyor