Gece Ağlama Krizi

83 görüntüleme
N

Nesibe U.

10 Eylül 2025 08:51
Kızım 20 aylık dün akşam 8 de gece uykusuna geçiş yaptı 1.5 saat sonra muhteşem bir ağlama kriziyle uyandı 40 dk sürdü konuşunca daha da çıldırdı hiçbir şey yapamadım kendi kendine sakinleşmesini beklemek zorunda kaldım ama böyle bir krizle ilk defa karşılaştım baya şiddetliydi. Sonra sakinleşti tekrar uykuya geçti 1 saat sonra yine aynı kriz bu sefer yarım saat sürdü çok zordu asla kendine elletmiyor asla sabun gibi kayıyor koşuyor kendini atıyor çığlık kıyamet çok zordu gece teröründen şüphelendim. Ama 2 yaş krizleride bı şekilde gece kendini gösterebiliyormuş. Bu aylarda böyle yaşayan arkadaşlar var mı çocuk için ne yapabiliriz?
N

Neşenur A.

10 Eylül 2025 12:59
Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum kızım 23 aylık olmak üzere. Gece uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor uyumak istiyor yatırmaya çalışıyorum uyumak istemediğini söylüyor. Ruh halini anlamak da zorlanıyorum. Doktor diş çıkardığını söyledi farklı birşey söylemedi. Çaresizce bu sürecin geçeceğini kendime söyleyip rahatlamaya çalışıyorum o kadar
N

Nesibe U.

10 Eylül 2025 13:00
Çok zor gerçekten biz 16 dişin hepsini tamamladık çok şükür ama bu krizler gündüz olanlardan çok farklı ya çok çok daha şiddetli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir