Gaz ve Uyku
185 görüntüleme
İ
İlknur P.
5 Ekim 2025 08:17
2 aylık bebeğim gündüzleri 2 saatte, geceleri de 2 buçuk saatte bir acıkıyor bu yüzden uyanıyor. Doymuyor mu yoksa gaz sancısından mı uyanıyor bi türlü anlamadım? (Kilo alımı normal)
D
Dicle Ş. ..
5 Ekim 2025 08:29
Benim de böyle ben de aynı şeyi soracaktım
S
Sena S.
5 Ekim 2025 10:03
Yenidoğan dönemi geçtikten sonra bebegin acıkma suresi uzarmiş yani 2 saate bir acıktığından degil de baska bi sorunu oldugndan memeyi rahatlama araci olarak görüyor olabilir İlknur hanım. Gaz sancısı, fazla giydirmeyebagli sıcaklık, ortam ısısı, ses, ışık vs gözden geçirebilirsiniz
G
Gonca Ç.
5 Ekim 2025 10:10
Benimde bebeğim iki aylık , acıkma süresi uzadı yani iki saatten daha uzun sürüyor ama kilo alımı normalse endişe etmeyin
Bence farklı bir sorunu olabilir emmeyi rahatlamak içinde istiyor olabilir
Bence farklı bir sorunu olabilir emmeyi rahatlamak içinde istiyor olabilir
T
Tuğba Ö.
7 Ekim 2025 19:29
Benim bebeğimin gaz sorunu var ıkınmaktan uyanıyor memeyle rahatlamaya çalışıyor gündüzleri emzikle tekrar uyutmaya çalışıyorum
İ
İlknur P.
8 Ekim 2025 03:50
Benim de ıkınmaktan derin uykuya dalamıyor dalsa da hemrn uyanıyor, sürekli başında olup pışpışlamak gerekiyor
T
Tuğba Ö.
8 Ekim 2025 06:25
Gaz damlası kullanın masaj yapmaya çalışın her emzirme sonrası ve aralarda gazını çıkarmaya çalışın belki biraz azalır ama 3 ay dolunca ancak geçiyormuş maalesef gazlı bebek çok zor :(
İ
İlknur P.
8 Ekim 2025 07:06
Yapıyorum onları ama dediğiniz gibi belşi bir aya kadar devam ediyormuş
B
Başak
8 Ekim 2025 07:37
Ben 2 saat uyunca Ohh diyorum 45 günlüğüz saat başı uyanıyor aç mı gaz mı asla anlamıyorum
İ
İlknur P.
8 Ekim 2025 07:43
Bizim de öyle kilosu, çiş sayısı iyi ama insan yine de emin olamıyor ne sıkıntısı olduğunu. Ama uyurken bile ıkınmaları hep oluyor o yüzden uyurken de tek bırakamıyorum muhtemelen gazdan dolayı. Çünkü denemek için iki saat uyuyup uyandığında emzirmeden uyutmayı denedim birkaç kere uyudu. İnşallah en kısa zamanda rahatlarlar hepimizinki.