Gaz Sorunu Acill
55 görüntüleme
Ş
Şeyda A.
10 Kasım 2025 04:02
2,5 aylık bebeğim emerken ya da mamasını yerken uyuya kalıyo ve uyuyo gaz çıkarma olayını yapamıyorum uyuduğu için ama sabahları sancıyla uyanıyo sizce ne yapmalıyım
Gaz damlası nurse harvays kullandım ama yan etkiyaptı mamasınıda değiştirdim
Gaz damlası nurse harvays kullandım ama yan etkiyaptı mamasınıda değiştirdim
E
Elif N.
10 Kasım 2025 04:15
Ben memede uyuduğu için üst gazı attırdıgım zamanlar o kadar az ki. BBiz sab samplex damla kullanmıştık. Gaz yapacağı vakite yakın ve yappacagı zaman oğlum kıvranıyordu. O sancıyı sanırım 2 saat falan çekiyorduk , bitiminde rahatlıuırdu.Ama mutlaka gazını attırıyordu. Hipp marka mamayı gaz sorunu yaşayan arkadaşlarımdan duymuştum.
A
Ayşegül Ü.
10 Kasım 2025 05:15
Benim oğlum da böyleydi, omzuma alıyordum, gazını en azından üstten çıkarmaya çalışıyordum. Alttan da gazı çoktu. Gazlı uyumasın diye yatırıp karnına masaj yapıp çıkarmaya çalışıyordum. Çıkmayınca da en azından elimden geleni yaptım hissi oluyordu. Bebeklerde 8.,9.,10. haftalar gaz sancılarının pik yaptığı dönemler. Biz biagaia kullandık, faydası şöyle oldu bebeğimi anlık rahatlatmadı ama bağırsak gelişimini hızlandırdı, bebeğim 3.aya geldiğinde kendiliğinden çıkarmaya başladı. Gaz maalesef zamanla düzelen bir şey. Hiçbir gaz damlası veya tekniği % 100 çözüm değil. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün 🙏🏻
Ş
Şeyda A.
10 Kasım 2025 05:34
Sma mama kullanıyordum Hippe geçtim şuan 10 haftalık uykuya geçiş olunca gaz çıkarma olayı kalıyor önceden böyle birşey olmazdı 1 hafta olacak böyle ve sabahları aynı saatte kalkıyo bir de bi kere deneme yaptım maması az kaldığında hemen üstten gazını çıkardım tekrar verdim ve o gün gece 3 e kadar uyumadı