Gaz Sorunu

64 görüntüleme
G

Gizem A.

6 Ocak 2026 17:54
gaz ağrıları çok oluyor. Şuan sab simplex probiyotik ve dünden itibarende relaktaz kullanmaya başladık. Sorun ne çözemiyoruz. 4 ayını doldurdu ama son bir haftadır geceleri neredeyse bir buçuk iki saatte bir uyanıyor ve kucakta uyuyor ve sürekli meme de gazdan olduğunu düşünüyorum,gazı geldikçe de uyanıyor. Bu durumda ne yapmalıyım
S

Selin E.

6 Ocak 2026 17:59
Bizde aynı durumdayız has zeytinyağı koyuyorum manasına
H

Hazal B. ..

Biz de 2 aylığz aynı sorunla yaklaşık4 5 haftadır bir türlü baş edemiyoruz. Dediğiniz tüm ürünleri biz de kullanıyorz ve bacak hareketleri masajlar.....ama hep memede oluyor ağlama kriz. Yalancı meme ile aldatıp biraz gezdirip susunca devam ediyoruz başka bir bilgi ile karşılaşmadık ne yazık ki 3 tane doktor gezdik.
F

Figen ..

4. ay maalesef atak ay, ıtam da diş problemlerinin başlangıcı diye geçiyor, üçünden de kaynaklı olabilir gazdan kaynaklı düşünüyorsanız gazının tam çıktığından emin olun damlalar çok işe yaramıyor bol bol masaj yapın
A

Ayşenur T.

6 Ocak 2026 18:07
Oğlum da gazlı bir bebekti. Nurse harveys masaj vb yapıyordum sürekli. Tam geçti artık diyip iki üç hafta gaz damlasını vermemeye başlamıştım ancak 4. Ay itibariyle bizde de çok ani ve şiddetli gaz atakları başladı üç gece bundan dolayı olduğunu anlamadım bile uyumuyor diye sinir krizi geçirmek üzeriydim sonra aklıma geldi tekrar gaz damlasını kullanmaya başladım karnına sıcak uyguladım masaj falan yaptım yatmadan önce gazını çıkarttım tamam diyordum ancak bir süre saat başı uyanmaya devam etti naparsak yapalım bu bir süreç ve kendiliğinden geçmeden sona ermiyor. Şu an 4 ay 20 günlük nispeten daha iyi ancak hala gündüz ve gece yatmadan gaz damlasından 7 8 damla vermeye devam ediyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir