Gaz Sorunu
126 görüntüleme
F
Fatma K.
23 Ekim 2025 12:05
Bebeğim3 aylık 2. Haftasından itibaren gaz problemi yaşıyoruz gaz damlaları ise yaramıyor masaj bi nebze iyi geliyor ama gazi hiç bitmiyor uyusa bile sallanmak istiyor sallamayı bırakınca ikinarak uyaniyor gece uykusu hariç gündüz kendi hareketsiz uyutmuyor gazi için önerisi olan var mı Instagram da her şey sorunsuz vlog çekenlere sinir oluyorum artik bende bizde mi sorun diye düşünüyorum
R
Rabia N.
23 Ekim 2025 12:34
Merhaba benim bebeğimde aynen böyleydi şu an 7 aylık gaz durumu çok çok azaldı. Bu dönemde yapabileceğimiz pekte bir şey olmuyor. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok çaresiz hissediyor insan bir sürü şey denedim çevremde ki herkese danıştım ama tek çözümü zaman o yüzden biraz daha sabredin. Gaz damlaları kesin çözüm değil zaten anlık bir rahatlama sağlayacaktır sadece. Ama bu süreçte bize iyi gelen şeyleri söyleyeyim size ılık duş,bol bol karın masajı, ve probiyotik doktora danışarak kullanabilirsiniz
C
Canan B.
23 Ekim 2025 12:42
Merhabalar benimde aynı şekilde şükür 4-5. Aylarda rahatladı kendi çıkarmaya başladı ben çok damla ilaçları kullandım bigaia bi damla var o daha iyi geldi bize diğerleri daha çok şiddetlendirmişti doktorunuza danışabilirsiniz damlayı ona göre kullanırsınız İniallah faydasını görürsünüz rabbim şifalar versin
F
Fatma K.
23 Ekim 2025 12:57
Teşekkür ederim 🙏🏻 bazen çaresiz düşüncelere dalıyorum çokzor gazlı bir bebek büyütmek umarım ilerleyen aylarda rahatlariz bizde😏
S
Saziye G.
23 Ekim 2025 13:37
Benim oğlum da gazlı ve kolikti 8 ay damla kullandık sap simplex bize iyi gelmişti ama gazı tamamen kesmiyor. Gaz hareketleri ile atmaya çalışırdık duş da iyi geliyor karın masajı gazı topla bırak baya rahatlatıyor.Suan 10 aylık mesela 1 ay hiç ilaç almadı geçti zannettik dün gece bir anda çığlıkla uyandı gene gaz sorunu nüksetti damla verdik duş masaj rahatlattık yapacak birşey yok yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum. İnşallah yakın zaman da geçer sizinki de.
F
Fatma K.
23 Ekim 2025 13:43
Ben sap simplexde denedim nurse de hiçbiri çare olmuyor yardımsız gaz cikartamiyor bacak hareketleriyle Karin masajıyla çıkarıyoruz ama sorun bitmiyor :) uykusunda sallamasam ikinark uyanıyor o uykusunu alsın diye sallıyorum bende bu seferde hiç bir işimi yapamıyorum:( annelik çok zor
E
Edanur Ö.
23 Ekim 2025 13:47
İ love you masajı çok iyi geliyor sürekli bu masajı ve bisiklet hareketi yapın gazını çıkarmasında baya etkili oluyor bizde gazlı bir bebektik masajla baya rahatladık
S
Saziye G.
23 Ekim 2025 13:51
Kesinlikle öyle çok haklısınız gazlı olunca sorun daha da büyüyor 😞ama naplım süreç sadece diyp sabrediyoeum bu günlerin tadını çıkarmak istiyorum çünkü gelmeyecek 😌 Sosyal medya da bakmıyorum o tarzvideolara tamamen etkileşim amaçlı yapılıyor ve istemsiz de olsa yetersiz hissetmemize sebep oluyor 😥 doğal karışımlar var eczacılar hazırlıyor onlarda bize iyi gelmişti şans verebilirsiniz
H
Hümeyra T.
23 Ekim 2025 13:56
Valla bu gaz sancılarıı 6.aya kadar çekeceğiz gibi duruyor. Osman hoca bir videosunda masajların gazın sadece %10luk dilimi kadar az bir oranını çıkarmada yardımcı olduğunu, bebek emerken ara ara gaz çıkartarak emzirmenin faydalı olduğunu ve önemli olanın gazı midedeyken çıkarmak olduğunu söylüyordu. Hala 14.haftada gece dahil gaz sancılarına uyanıyoruz 😬Allah kolaylık versin
F
Fatma K.
23 Ekim 2025 13:57
Her emzirme sonrası gaz çıkarıyorum üstten ama yok yaa geçmiyor da bitmiyor da :)
H
Hümeyra T.
23 Ekim 2025 14:05
Ya emzirme esnasında durup gaz çıkarın diyor hoca valla ama bebeği o esnada memeden ayırmak da güç gerçekten. Müzikli piyano halısını denediniz mi bebekler oynadıkça gaz çıkarıyor belki bir nebze yardımcı olurr
F
Fatma K.
23 Ekim 2025 14:07
Yok ikeadan ona benzer almıştık ama müziksizsadece üstte5-6 tane süs var o da çok ilgisini çekmedi 😂