Gaz Sancısı mı

84 görüntüleme
A

Aslıhan T.

7 Ekim 2025 12:50
Merhababebeğim 20 günlük fakat aşırı ıkınıyor kucağımdauken de ama yatağına koyduğum an geriniyor gibi başlıyor sonra ıkınıyor uyanıyor kıpkırmızı oluyor. Tuvaletinde gazında kakasında sorun yok ne yapabilirim ya uyku uyuyamıyor resmen
A

Ayşe A.

7 Ekim 2025 13:31
Benim kızımda 42 Günlük ıkınma durumu onda da var ama kakasını yapmaya çalışırken yada gazını o durumlarda oluyo uzun sürüyo ama sebebi o yaptıktan sonra rahatlıyo sizde bi kontrol edin kakasını gazını tamamen yaptıktan sonra hala devam ediyor mu ıkınma
A

Aslıhan T.

7 Ekim 2025 13:32
Evet pırt yapıyor kakası çıkmış oluyor çişi de ama hala devam ediyor ıkınmaya tam mı boşaltamıyor anlamadım ama baya ıkınıyor kıpkırmızı oluyo. Kakası nasıl sizin
B

Büşra S.

7 Ekim 2025 13:34
Bizimkide 55 günlük hala devam ediyor dediğiniz gibi 15 günlükken başladı.bizde ekstra olarak meme reddi var mama içiyor ve 2gaz damlası denedik faydası olmadı fitil ve lahman kullandık acilde. Ne kadar gazını çıkarsada yetmiyor maalesef
A

Aslıhan T.

7 Ekim 2025 13:35
Ay e ne olcak böyle ya ıkındıkça uyanıyor gaz damlası da akullandık ama fayda yok
B

Büşra S.

8 Ekim 2025 08:51
Maalesef sadece sabırlı olacağız.rahatlatmak için altını açtığınızda zeytinyağlı masaj yapabilirsiniz karnına ayaklarının altına
A

Aslıhan T.

8 Ekim 2025 19:21
Yapıyorum canım sma o kadar ıkınıyor ki doktorumuz da öyle dedi ama bakalım Rabbim tüm bebişleriöizin yardımcısı olsun ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir