Gaz Sancısı?
71 görüntüleme
B
BerKib
22 Ekim 2025 17:24
Bebeğim 3 aylıkve neredeyse doğduğundan beri her gün aynı saatlerde (06.30/17.05-17.30) ağlama krizine giriyor. Zor sakinleştiriyoruz. Karnına dokundurtmuyor ve ayaklarını kendine çekip geriyor. Biraz gaz çıkarınca rahatlama geliyor ya da meme emmeye başlayınca. Sebebi nedir acaba? Doktorumuz damla falanda vermiyor. Çocuk her gün 2 seans acı içinde.
E
Elif ..
22 Ekim 2025 17:30
Kimyon tohumu çayı dneeyin iki çay kaşığı rahatlatıyor baya bide ayaklarını ve karnını sıcak tutun (havlu ısıtıp koyun)
K
Kübra G.
22 Ekim 2025 17:53
Gaz damlaları bir işe yaramıyor zaten biz kullandık her türlüsünü daha kötü yaptı inanın karnına ayaklarına sıcak havlu koyun tabi yakmayacak şekilde siz rezene, kimyon çayı içebilirsiniz
E
Emine K.
22 Ekim 2025 17:54
Nurse harvey gaz damlası alın benim bebeğimde 3,5 aylık vermediğimde bende aynı saatlerde sorun yaşıyorum gece boyu hareketsiz uyuduğu için gaz birikiyor. Aç değilken sadece rahatlasın diye emzirmeyin daha çok gaz sancısına yol açıp bebek döngüye giriyormuş bende aynı hatayı yapmıştım
B
BerKib
22 Ekim 2025 19:47
Ilık havlu yapıyorum ama yetersiz kalıyo demekki. Kimyon çayını deneyeceğim teşekkür ederim yanıtlar için
T
Tuğçe
22 Ekim 2025 19:55
Merhabalar ben bebeğim 10 günlük olduğundan beridir şu şekilde rutin yapmıştım; tane rezene ve kimyon demledim ve akşam yemeklerinden sonra ben içtim, küçük bir biberona da bebeğime ayırdım gün içinde her emzirme sonunda ağzına birkaç damlattım.Doğduğundan beri yazın doğmasına rağmen hep patik giydirdim. Halen evde çorap üzerine patik giydiririm gerçekten çok etkisi oluyor bebeğin her zaman ayakları sıcak olmalı. Gece uykusu öncesi banyo emme ve uyuma yapıyoruz uyuturkende kundak yapıyorum uyandığında gaz birikse bile kendiliğinden yapıyor. Gün içinde yüz üstü yatırmakta çok yardımcı oluyor. Ayrıca her emzirme sonrası en az 15 dk üsten gaz çıkartmaya çalışınki gaz aşağı inmesin bu şekilde biriken gazdaha sancılı olabiliyor. Kolaylıklar dilerim.