Gaz Sancısı

137 görüntüleme
B

Büşra B.

20 Ekim 2025 15:04
Merhabalar bebeğim bugün tam 40 günlük oldu 2. Haftadan itibaren sürekli ıkınma gaz sancısı doktorumuz kolik dedi laktaz damla sap simplex ve probiyotik damla verdi hiçbir işe yaramadı hep huzursuz sancılı sürekli emmek istiyor gazı cıkana kadar zaten yeniden acıkıyor delirmek üzereyim
Yeter O. .

Yeter O. ..

20 Ekim 2025 15:28
Besin alerjisi olabilir bizim öyleydi inek sütü olmayan devlet destekli mama veriyorum sorun kalktı çok şükür
B

Büşra B.

20 Ekim 2025 15:35
Anne sütü vermemi söyledi doktor, alerji için de kakasının normal olmasından dolayı bişey demedi yarın tekrar gidicem. Sütüm tazyikli gelmeye başladı son ıkı haftadır onun etkisi olabilir mi bilmiyorum
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Ekim 2025 15:48
Kolik olan bebekler sürekli emmek ister sürekli kusar benim kızım da öyleydi çok kötü Allah yardımcınız olsun
Biz de hiçbir damla fayda etmedi
Birincisi masaj ikincisi kimyon çok faydasını gördük
M

Merve K.

20 Ekim 2025 17:30
Büşra hanım merhaba, sizin yaşadıklarınızı birebir yaşadım. ayrıntılı bir yorum yazacağım umarım faydalı olur. Nurse harvey’s ve bigai’yı da kullandım. Mommy bliss gripe water kadar etkilisi yok kesinlikle. Size nasıl kullandığımı anlatacağım.

Kızım sabah uyanıyor, hiç bir şey yapmadan önce 1 ml bu damladan veriyorum. Emzirdikten sonra verirseniz direkt kusuyor, buna çok dikkat edin. Aç karnına vermeniz gerekiyor. Önce damla, sonra biraz karın masajı yapıyorum sonra da besleme. Benim kızım arkasından hemen kakasını yapıyor, gazını çıkarıyor.

Akşama doğru 2 ml veriyorum bu damladan.
Uyan – damla – masaj – emzir – geğirt şeklinde yapıyorum. En sonunda da harika bir alt gaz ve kaka geliyor.

Besleme sonrası üstten geğirterek gazını çıkarmayı unutmayın. Benim hiper­laktasyon sorunum var. Memeyi makas yaparak emziriyorum ve emzirmeden sonra dik kaldırıp gaz çıkartıyorum. Artık kızım ne uykuya direniyor ne ağlıyor.

Şu dediklerimi yapın o kadar rahatlayacaksınız ki, bebeğinizin kolik falan olmadığını anlayacaksınız.
M

Merve K.

20 Ekim 2025 17:33
En en en önemlisi Osman hocanın da dediği gibi gazı barsaklara inmeden agızdan çıkarmak, bunu yaparken önce zor gelecek sonra bebek de buna alışıyor sizinle birlikte o gazı çıkarmaya çalışıyor. Sizde de tazyik sorunu varsa ondan gaz oluyordur.
B

Büşra B.

20 Ekim 2025 18:20
Ahh merve hanım çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız için. İnanın o kadar zorlandım ki artık bebeğimle birlikte ben de ağlıyorum. Bu dediklerinizi deneyeceğim inşallah ben de faydasını görürüm.🙏🏻🥹🌺
B

Büşra B.

20 Ekim 2025 18:29
Merve hanım bir de bu damlanın orjinalini nerde bulabilirim sanırım türkiyede çoğu yerde sahtesi satılıyormus eczanelerde de bulunmuyormus siz nereden aldınız acaba
S

Saziye G.

20 Ekim 2025 18:50
Oğlum da gazlı ve kolikti 8 aya yakın sürdü.Sap simlex bize biraz iyi geliyordu ama tek başına yetmiyor her bebek farklı masajda çok önemli. Birde bizim doktorumuz yarım saatten fazla emzirme derdi fazlası da gaz olarak dönüyor.
M

Merve K.

20 Ekim 2025 18:56
Büşra hanım trendyolda hes pharma satıcısından almıştım, araştırmıştım Türkiye distribütörü onlarmış.
B

Büşra B.

20 Ekim 2025 22:43
Tamam merve hanım teşekkürler🙏🏻🌺
Hilal K. .

Hilal K. ..

21 Ekim 2025 00:03
Her 10 dk da bir dik tutup gaz masajı yaparak üst taraftan gazını cikariyorum beslenmenin tamamen bitmesini bekleyince çıkmıyor. Bence siz de deneyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir