Gaz Sancısı ...
95 görüntüleme
H
Hatice N. G. ..
19 Ekim 2025 15:57
Bebeğim gaz sancısı olduğu için emmiyor ne yapmam gerekiyor bu sancı için 3 farklı gaz giderici damla denedik fayda görmedik . Gazdan mı emmiyor yoksa farklı bir neden mi bilmiyorum ama adam akıllı beslenmiyor ve açlık ağlaması da yok .
H
Hatice N. G. ..
19 Ekim 2025 16:20
O şekildede emmiyor almıyor memeyi ağzına . Sinirleniyor ağlıyor kaşıklık verdim kustu biberonda almıyor artık ne yapacağımı bilmiyorum adam akıllı beslenmiyor 8 öğün beslenmesi ve her öğünde ne az 60 cc içmesi gerek diyor doktor. Ama ne 8 öğün besleniyor ne de 60 cc içiyor ki 60 ccyide 3 beslenmede anca alıyor

Elif O. ..
19 Ekim 2025 16:26
Denediniz mi bilmem ama duş aldırın ama en az 15 dakika kalsın ki karnı yumuşasın hem de su acıktırdığı beslenmesi de artar. Birde ayakların değmeyecek şekilde yatağına sıcak su koymanızı tavsiye ederim benim kızım öyle rahatlıyordu. Geçmiş olsun.
Ö
Özlem Y.
19 Ekim 2025 16:31
Yediğiniz yemeklere biraz kimyon koyun süt ile bebeğe geçtiğinden onda da rahatlık sağlıyor ben bu şekilde yaptığımda rahatlamıştı

Ümran A.
19 Ekim 2025 17:01
Ben de hem yemeklerime kimyon koymuştum hem de kimyon çayı içmiştim faydasını gördüm onu da deneyebilirsiniz
H
Hatice N. G. ..
19 Ekim 2025 17:14
Kimyon rezene anason karışık çay içiyorum. Duş aldırdım bu gün öyle biraz emdi . Isıtıp karnına konulankiraz çekirdeği var apart onu da koyuyorum onunla rahatlıyor ama bu seferde uyuyor ve emmiyor kısır döngüye girdik
H
Hatice N. G. ..
19 Ekim 2025 17:16
Demin uyku esnasında biraz emdirdim ama onuda kustu