Gaz Sancıları

144 görüntüleme
B

Burçak S. A.

28 Ekim 2025 00:54
Merhabalar, bebeğim 38 günlük, yoğun gaz sancıları yaşıyoruz, şiddetli gaz sancıları geldiğinde çığlık atar gibi ağlamaya başlıyor, geçince sakinliyor. Eksik yaptığım yada başka tavsiyesi olan varsa diye sormak istedim

Probiyotik+gaz damlası +relactaz kullanıyorum
Kimyon çayı içiyorum
Yemeklerden soğanı çıkardım ağırlıklı protein besleniyorum gaz yapıcı bakliyat kullanmıyorum (yumurta vsalerji yapar mı?)
Kiraz çekirdeği çorabı kemeri kullanıyorum
Yoğun sancılarda zıplarken sakinliyor ya elimizde zıplatıyoruz yada plates topu
Her gece duşta oturuyorum
Günde 1-2 kez masaj yağı ile gaz masajı yapıyorum

Başka tavsiyesi olan?
E

Elif Ü. ..

28 Ekim 2025 02:08
Merhaba, bizde aynı durumdaydık neredeyse tüm gaz damlalarını kullandık işe yaramadı. Gazın sebebine odaklanın benım yediklerimdedi rezene anason demleyip sık sık için. Kimyonu yediğiniz tüm yemelere kullanın Mutlaka her emzirmede yukardan gazını çıkarın
B

Burçak S. A.

28 Ekim 2025 02:11
Yediklerinizden olduğunu nssil anladınız?
F

Fatma C.

28 Ekim 2025 02:45
Benimde böyleydi sonra boşuna verdim dediğim Relaktaz filan onunla geziyorduk doktor doktor gezmediğimiz yer kalmamıştı formül mama alıyorsa eğer hemen değiştir ben ilk önce golden goat kullanıyordum sonra bu bize inanılmaz gaz sancısı yaptı hipp combiotik geçtik ve mutlu son sandı kendini yırtarcasına ağlayışlar bitti
H

Hatice B. K. ..

28 Ekim 2025 02:47
Emziriyorsanız hava yutuyor olabilir benim sütüm tazyikli hala gaz sancısı yapıyor 5. Aya giricez.
Yeter O. .

Yeter O. ..

28 Ekim 2025 05:05
Benim kızımda böyleydi sonra hastaneye gittik süt ürünlerine alerjisi çıktı ayrı bi mama verildi içinde inek sütü olmayan şuan iyi çok şükür
E

Elif S. S.

28 Ekim 2025 05:52
Merhabalar, üst gazı hemen çıkarmak çok önemli ben artık emzirirken gaz çıkarmaya başlamıştım yani emiyor mesela emerken bacaklarını karnına çekmeye başladıysa ya da emerken mırıklanıyorsa hemen kaldırıp gazını çıkarıyorum ki her seferinde çıkıyordu gerçekten sonra tekrar emzirmeye devam ediyordum ya da diğer memeyr geçeceksem tekrar gazını çıkarıp öyle geçiriyordum çünkü zaman geçince çıkarması daha zor oluyordu benim bebeğimde
C

Ceren ..

28 Ekim 2025 06:57
biz de çok gaz sancısı çektik sürekli acildeydik zamanla geçecek biraz sabır havalar soğudu ayaklarını sıcak tutun küçük sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının dibine değmeyecek şekilde tabi yatağını ısıtabilirsiniz böyle belki işe yarar
B

Burçak S. A.

28 Ekim 2025 07:07
Herkese çok teşekkürler, anne sütü ile besleniyoruz şuanlık, üst gazı daha yoğun çıkarması lazım sanırım🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir