Gaz Problemi
55 görüntüleme
G
Güzin G.
27 Ekim 2025 12:49
Oğlu 11 haftalık yani 2 ay 19 günlük son üç gündür gazı aşırı arttı yani gece bile ben gaz seslerini duyuyorum.Masajla da çıkarıyorum ama çok arttı yani bu normal bir durum mu tam anlamıyla ne zaman geçecek bu gaz problemi beslenmesini de etkiliyor
H
Hümeyra T.
27 Ekim 2025 13:39
Bebeğinizi nasıl besliyorsunuz,masajla çıkan gaz %10luk bir dilime tekabül ediyor. Osman hoca %90 kadar büyük bir oranın hala bağırsaklarda kaldığını ve iki gün sancı çekileceğini söylüyor. Gazdan kurtulmanın çözümü gazı midedeyken çıkarmaktır diyor. Gaz damlaları arasında sab simplex’i öneriyorlar ama doktor mucize beklemeyin sık kullanımda kabızlık ihtimali de olabilir diye belirtti. Farklı pozisyonlarda gazı çıkarın bebek kücük ama korkmayın, dikkatlice o pozisyonlarda çıkarabilirsiniz. Yastığın üzerine tummy time şeklinde bırakırsanız pat pat yapınca hem alttan hem üstten gaz çıkarıyorlar
G
Güzin G.
27 Ekim 2025 13:40
Anne Sütü ile besliyorum elimden geldiği kadar da gaz masajı yapıyorum sadece neden bu kadar arttı normal mi onu anlayamadım
S
Saziye G.
27 Ekim 2025 13:48
Benim bebeğim de 40 çıktıktan sonra aşır gazı arttı şuan 10aylık hala yalıyoruz sap simplex kullanıyoruz rahatlatıyor masaj da yapıyoruz. Bazı bebekler de çok yoğun olabiliyor ağız gazını muhakkak alın alt gaza dönüşmesin
G
Güzin G.
27 Ekim 2025 13:48
Teşekkür ederim