Gaz Masajı
146 görüntüleme
İ
İrem S.
23 Ekim 2025 20:00
Gaz masajı ben yaptıgımda işe yaparmıyor olabilirmi sizler nasıl yapıyorsunuz tavsiye alabilirmiyim lütfen yardımcı olursanız sevinirim
G
Gülnaz K. V.
23 Ekim 2025 20:04
I love you tekniği var onu yapıyorym sonrabacakları dizlerinden karına itip çekiyorum.
İ
İrem S.
23 Ekim 2025 20:06
Peki anında gaz cıkarıyormu bede aynısını yapıyorum ve bacak egzersizlerinide yapıyorum
Z
Zeynep S.
23 Ekim 2025 20:10
İlk baslarda hemen cikartiyordu ama su an 3 aylik ve i love you masajiyla anlik cikartma pek yapmiyor benimki
F
Fadime M. ..
23 Ekim 2025 20:19
Ben top kimyon ve rezene karıştırip hem kendim hem bebeğe veriyorum sonra gaz damlası varsa veriyorum sonra i love masajı ayaklar ileri geri bastır ve yer tuveletine oturur gibi yapıp eğilip kalkın
İ
İrem S.
23 Ekim 2025 20:51
İşte sosyal medyada insanlae gaz masajını yapıyor pırt pırt cocuklar gaz çıkarıyor bende ı love you masajındada ayak hareketlerinde de hiç öyle olmuyorçömelme hareketini deneyeceğim teşekkür ediyorum

İlsu O. K.
23 Ekim 2025 21:00
Merhaba açıkcası biz sosyal medyadaki tekniklerden ziyade bebeğimiz hangi pozisyonda daha rahat gaz çıkarıyor onu çözüp rahatlama hissettiği hareketleri yapıyorduk. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor o gaz aşağı indikten sonra malesef zorluyor. Bebeğinizi yüz üstü,sırt üstü hafif yan gibi pozisyonlarda deneyin kimi bebek kalçaya masajla rahatlıyor, kimi karın bölgesine.
Oğlum diz üstü yatırılıp kalçaya biraz masaj yapınca pırtlardı. Bir de çok az elinizi zeytinyağ ile ısıtıp göbek deliği çevresine bastırmadan yapabilirsiniz.
Oğlum diz üstü yatırılıp kalçaya biraz masaj yapınca pırtlardı. Bir de çok az elinizi zeytinyağ ile ısıtıp göbek deliği çevresine bastırmadan yapabilirsiniz.
İ
İrem S.
23 Ekim 2025 21:06
Zeytinyagını ısıtıp masaj yapıyorım evet rahatlatıyor ama bir süre en az 2 3 saat beklemek gerekiyor yavaş yavaş anlayacagız birbirimizi sizde haklısınız hangi teknikle daha rahat ettigini zamanla ögrenecegim daha bir aylık biraz gazlıyız yavaş yavaş çözücem hangi gaz damlası daaha cok işe yapıyor peki nurse harvers önerdi doktorumuz ama sanki cok faydasını görmedik

Emel C.
23 Ekim 2025 21:40
Merhaba ben sab kullandım çok memnun kaldim daha oncesinde bitkisel birsey kullanmistim adini unuttum maalesef pek faydasını görmedim onun ama sab gerçekten iyi bircok arkadasim kullandi ve memnunlardi bende onlarin tavsiyesiyle aldim birde gaz masajini yaptiktan hemen sonra benim bebegimde cikarmiyor biz rahatiyoruz onlar viraz cabayla cikariyor gibi dusununbide saga sola cevirmekte cok faydali tek birseyde takili kalmayin derim bircok teknik var deneme yanilma seklinde bulunuyor saglikla buyutun insallah 😊
İ
İrem S.
23 Ekim 2025 21:42
Teşekkür ederim sizde saglıkla büyütün inşallah 🌸
G
Gülnaz K. V.
23 Ekim 2025 22:34
Gaz damlası çok rahatlattı bizi. O masajada çok ihtiyacımız olmuyor. Şu an 4 aylık ara ara yapıyprum o da ıkınması çok oldugunda kakasını rahat yapsın diye. Kimyonu demleyip ağzına damlattığımda oldu acayip iyiydi. Ama SAB damlası ayrı bir şeydi. Mükemmel diyebilirim. Düzenli kullandığım içindir ki belkide gaz sorunu çok kalmadı.
G
Gülnaz K. V.
23 Ekim 2025 22:37
Ben Sab damlayı günde 4 kez 10 damla olarak kullandım. Doktor söylemişti. Ama kardeşimde bebeği için aldıgında eczane günde bir gün 4 damla demiş. O faydasını göremedim dedi durdu ama ben doktor demesi üzerine kullandıgım miktar iyi geldi. Doktora damla miktarini sorun mutlaka
İ
İrem S.
24 Ekim 2025 01:09
Tamamdır teşekkür ederim bilgileriniz için 🌸