Gaz Kolik
98 görüntüleme
A
Aslınur H.
22 Aralık 2025 12:35
Bebeğim 27 günlük ilk haftadan başlayan gaz sancıları ve bitmek bilmeyen ağlamalar sonucu kolik olduğunu öğrendik relaktaz anurse Harley ve ocean damlalarını gaz için kullanıyoruz. Relaktazı eczaneden hemşire tavsiyesi ile aldım diğer ikisini çocuk doktoru verdi . Sizce bu üçü fazla mı kafam çok karışık yanlış bir şey yapıyorum diye

Tuğba D.
23 Aralık 2025 20:44
Merhaba benim çocuğumda öyleydi. Süt içer içmez peşine relaktaz verdik birde harley hiç bir işe yaramıyor . Biz bi damla daha kullandık siyah şişede ismini şuan hatırlamıyorum oda iyi geliyordu 3 ü cok olur bence. Sizde günde 3 kere rezene çayı için . Geceleri suya girsin . Biz araba ile de gezdiriyorduk 3. Ayda tamamen bitiyor

Nilüfer A. ..
25 Aralık 2025 11:53
Bebeğim şimdi 9 aylik ilk 4 ay bizim için zulüm gibiydi. Uykuları kısa sürekli ağlama hali slingle geziyorduk bütün gün sadece benim sıcağımda huzurlaniyordu ama o da benim için ekstra zordu. Bu süreçte Tek yapmanız gereken sabırlı olmanız, biliyorum çok zor ama ne kullanirsaniz kullanın tamamen gaz kesilemeyecek. Sadece sabır. Kolaylıklar dilerim
Z
Zeynep T. ..
9 Ocak 2026 00:41
Merhaba benim bebeğimde gazlı bir bebekti 3 kez gaz damlası değiştirdim bi fayda görmedim en son bir doktorla karşılaştık ve tavsiye ettiği gaz ilacını kullandığımızdan beri çok dua ediyorum “mommys blıss” orjinali ve gecesi mevcut ben gecesiini bulmuştum çok faydasını gördüm inşallah sizin bebişinize de faydası olur