Gaz Damlası

105 görüntüleme
G

Gülsüm T. ..

27 Ağustos 2025 08:08
Hangi gaz damlasını önerirsiniz?
İ

İpek B. Z.

27 Ağustos 2025 08:16
Sab simplex kullanmistik biz, bayagi rahatlatmisti. Ama almadan önce bize eczacı deneye deneye bulacaksiniz bazi damla bazi çocukta işe yarıyor bazisinda yaramıyor demişti. Doktor Sab Simplex dedigi icin alip başladık iyi gelmişti. Ama uzun süre kullanimini da önermiyorlar, onun yerine prebiyotik My Flor da kullanmıştık. Gaz damlasini gece çok sancili olduğu zamanlar vermeyi tercih ettik. Zaten 2bucuk 3 aydan sonra rahatlamaya başlıyor.
P

Pelin B.

27 Ağustos 2025 08:24
Merhaba bir hemşire olarak Nurse harveys şurup kullandım ben gaz için, sab simplex vb. Gaz damlaları kimyasal içeriyor. Nurse harveys doğal kimyon yağından oluşuyor. İlaç değil zaten kullanırken içiniz rahat olur
G

Gülsüm T. ..

27 Ağustos 2025 08:32
Nurse harveys damla formu da var şurup ile ikisinin içeriği aynı mı
B

BeyzaaaE

27 Ağustos 2025 13:19
Nurse harvey şurup olan daha iyi onu kullanıyorum . Damlasından çok sikayet gordum ve okudum denemedım bende damlasını. Doktor şurubunu alın demıstı
B

Buse E. ..

27 Ağustos 2025 13:25
Her bebeğe her damla iyi gelmiyor malesef. Birkaç damla denedim. Şimdi Doktorumun tavsiyesiyle Mommy's Bliss kullanıyorum. Bazen sab simplex ile dönüşümlü kullanıyorum. Mommy's Bliss de ilaç değil zencefil ve rezene içeriyor. gece için olanı da ekstradan papatya melisa içeriyor.
L

Leyla T.

27 Ağustos 2025 21:27
İlk sağlık ocağı kaydı için gittiğimizde doktor evde bulunsun diye calpol ağrı kesici ve METSİL gaz damlası verdi hiç denemeye gerek bile kalmadı aramadık araştırmadık bile bebeğime çok iyi geldi tekde tutturduk sıkıştığını yapamadığını ıkındığını hissettiğim anda bi çay kaşığı yarısı verdim iki hareket yaptırdım anında çıkarıyordu çoğu kişinin de kullandığını duydum herkes memnun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir