Gaz Damlaları Hak
108 görüntüleme

Fediye N.
23 Ekim 2025 10:02
1 aylık erkek bebeğim var aşırı gaz sancısı çekiyor Biagaia kullanmaya başladık, nursarveysi de aynı anda kullanmalı mıyım ikisi aynı anda kullanır mı yarım saat ara ile?

Didem
23 Ekim 2025 10:28
Biagaia probiyotik, nurse harweys gaz damlası yani kullanılabilir, 7 aylık bebeğim hala gaz sancısı çekiyoruz denemediğimiz kalmadı ama doktorunuzla gazın sebebini araştırın, mesela ben diyetteyim gaz yapacak hiç birşey yemiyorum bebeğim anne sütü ve mama alıyor kullandığımız mama gaz sancısı yaptı ve her mamayı da denedik ne yaparsanız yapın bebeğinizin büyümesini bekleyeceksiniz alle viondo gaz damlası bi tık daha rahatlatıcı yine de doktorunuza danışın
S
Sembo
23 Ekim 2025 11:03
Didem hanım gaz sancısı sadece gaz yapan yiyeceklerden olmaz eğer bir yiyeceğe intolerans gösteriyorsa oda gaz yapar veya düşük seviyeli alerjide buna sebebiyet verebilir test yaptırdınız mı daha doğrısı çocuk alerji doktoruna gittiniz mi

Didem
23 Ekim 2025 19:24
Merhaba özel bi bebek olduğu için zaten çocuk gastroya gidiyoruz o yüzden diyorum doktor da bağırsaklarının gelişmesi gerek diyor ama yine de bir ihtimal diyerek herşeyi denedik
Ş
Şeyma
23 Ekim 2025 22:03
45 günlük bebeğime zinco kullanıyorum faydasını gördüm
T
Tuğba Ö.
23 Ekim 2025 22:05
İki aylık bebeğim bigaia ve ocean laktaz kullanıyoruz oceanı günde 8 kere olacak şekilde emzirme öncesi 3 damla veriyorum ancak doktorumuzun önerisi bu siz de danışarak deneyin isterseniz sancı yine çekiyor ama önceye göre daha az ve ıkınmasını kesti